slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΠΑΜΕ ΦΙΛΩΤΙ

Οι φορείς του χωριού - Δημοτική Κοινότητα Φιλωτίου , Α.Μ.Σ. Φιλωτίου και Συλλόγου Γυναικών Φιλωτίου - διοργανώνουν και φέτος την Καθαρά Δευτέρα το Σαρακοστιανό τραπέζι με ήχους από τζαμπουνοτούμπακα και κουδούνια και αναβίωση παλιών εθίμων (γεροντίστικος χορός) και παραδοσιακές μασκαριές. Όλοι σήμερα είμαστε ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΙ από τις 10:00 το πρωί στο ΦΙΛΩΤΙ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύς κόσμος πήγε στο Αλυκό για τα κούλουμα και έφυγαν καθότι δεν υπήρχε τίποτε. Γιατί δεν έγιναν φέτος; Αφού δόθηκαν 15000€ για τις εκδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πολύς κόσμος κατηφόρησε προς το Αλυκό και γύρισε απογοητευμένος. Αλήθεια γιατί δεν έγιναν κουλουμα εκεί όπως κάθε χρόνο; Ας μην καταστρέψουμε ότι καλό υπήρχε στο όνομα της αλλαγής των πάντων από τους νέους κρατούντες.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε παλι φαντασματα βλεπεις αυτο που γνωρισε το νησι φετος τις αποκριες ηαν πρωτοφανες...και συ μας λες γιατι δεν εκανε ο δημαρχος κουλουμα με 8 μποφορ και 5 βαθμους...ασε ρε κομπλεξικε

Φιλοτήτισα είπε...

Η διαφορά των καρναβαλιών στη Χώρα και στο Φιλότι ήταν ότι στη Χώρα οι τσου....νες ήταν πάνω από το αυτοκίνητο του δήμου ενώ στο Φιλότι οι τσου....νες του δήμου κάτω από την κουδούνα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.livevideo.com/video/3EC1A42EE0944CB99DF5FE9911E0B7A0/p-o-n-.aspx