slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι συγκεντρώσεις στη Νάξο

Δυο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Χώρα της Νάξου σήμερα, 23 Φεβρουαρίου, ημέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας. Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, το Σωματείο των Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ) και η Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Κρίση, ο Εμπροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 11:00, έξω από το Κ.Υ.-Νοσοκομείο Νάξου. Την ίδια ώρα, η Τοπική Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ, είχε συγκέντρωση στην Παραλία της Χώρας Νάξου, στο παλιό Δημαρχείο. Εξ’ άλλου, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σημερινής κινητοποίησης ήταν η μεγάλη συμμετοχή των εμπόρων, που έκλεισαν τα καταστήματά τους, συμμετέχοντας στη σημερινή απεργία.
απο naxos news

6 σχόλια:

ο δεξιος είπε...

πολυ ασχημη εντυπωση τα μεγαλα market που εμειναν ανοικτα και κρατησαν και τους υπαλληλους.κριμα

Ανώνυμος είπε...

poli asximi entypwsi episeis na valete fwto apo to magazi toy proedroy...sovareyteitai!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ). ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗ ΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΖΙΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος ξέρει ποιοι για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους κατευθύνουν τα πράγματα στην αναρχία και τη χρεωκοπία και γιαυτό δεν τους ακολουθούν. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΛΙΠΟΣ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΣΕ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔςΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΕΙΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. 55000 ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ των 21:30 τι προτείνεις για να έχουμε φράγκα και να μη χρεοκοπίσουμε σε έξη μήνες. Να πουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, να κλείσουμε τις Τράπεζες, να πούμε και εμείς στους δανειστές μας Δεν πληρώνω-δεν πληρώνω ή να δέσουμε τα χέρια και να περιμένουμε βοήθεια από τον ουρανό;