slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

MIΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΞΕΡΑΝ

Τελικά  αυτό το meca  την μια μας εκνευρίζει επειδή δεν λέει ποτέ την αλήθεια. Άλλα   και αν  πει κατά λάθος καμία αλήθεια πάλι μας εκνευρίζει διότι γίνεται ξεκάθαρο πως συνεχίζουν να μας δουλεύουν οι εντολοδόχοι του Δ.Ν.Τ . Έτσι  και σήμερα πρωί πρωί  βλέποντας meca ακούσαμε το Ιγνατίου –μάλλον λόγο αποστάσεως  δεν του είχε εξηγήσει σωστά το μάθημα ο Καψης – να μας λέει  ότι   Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΞΕΡΑΝ  για όλα όσα είπαν χθες οι της  Τρόικας  περί αποκρατικοποιήσεων και ξεπουλήματος των πάντων, τα ήξεραν όλα και ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης του  αφήνοντας κάγκελο τον Χασαπόπουλο .

Και  ότι όλες  εκείνες οι μεταμεσονύκτιες θεατρικές παραστάσεις φαρσοκωμωδίας που έκαμε ο κυρ Πεταλωτής ξιφουλκώντας υποτίθεται κατά της Τρόικας  ήταν για τα μάτια του κόσμου .

Τώρα αν ο  Ιγνατίου όλα αυτά τα είπε ηθελημένα  η όχι είναι κάτι  θα φανεί. Το  σίγουρο είναι ότι  με όσα είπε εκθέτει άγρια και τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του και   ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ.  Ο   Ιγνατίου εκθέτει επίσης  και όλα τα παπαγαλάκια που  μετά την μεταμεσονύκτια   φαρσοκωμωδία    της κυβέρνησης, εμφανίζονται ως οι "πολέμιοι" της Τρόικας και του ΔΝΤ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΜΑΖΕΥΩ ΠΕΤΡΕΣ