slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το MEGA παραδέχεται ότι σε λίγο θα είναι κυβέρνηση η Ν.Δ. !

Δείτε πόσο απλά είναι τα πράγματα:
Στην Ιρλανδία κυβερνά τις τελευταίες δεκαετίες το κόμμα "Fianna Fail", το οποίο προσδιορίζεται ως κέντρο.
Δεύτερο ισχυρότερο κόμμα είναι αυτό που κέρδισε με τεράστια διαφορά, το "Fine Gael", κλασικό συντηρητικό, δεξιό κόμμα.
Κατ' αναλογίαν με την Ελλάδα, το Fianna Fail, είναι το "ΠΑΣΟΚ της Ιρλανδίας".
Το "ΠΑΣΟΚ της Ιρλανδίας" λοιπόν, ...
το οποίο κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές με 41,6% (όπως το ΠΑΣΟΚ δηλαδή!), προσέφυγε στο ΔΝΤ (όπως το δικό μας ΠΑΣΟΚ).
Αποτέλεσμα ήταν να συντριβεί στις σημερινές εκλογές, σχεδόν διαλύθηκε.
Το γεγονός ...


ανησύχησε το MEGA !

Έτσι, ο Στραβελάκης, είπε το εξής αποκαλυπτικότατο, με ζόρι και κακία :
"να δούμε τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση με το μνημόνιο".

Σκεφτείτε τώρα, για ποιό λόγο να οδηγηθεί η σκέψη του εκεί;
Απλό είναι. Γιατί σήμερα όλη μέρα, όλοι, στα δημοσιογραφικά γραφεία και στο διαδίκτυο, έχουν στο νού τους τον παραλληλισμό των δύο κομμάτων. Κάνουν δηλαδή μια νοητή προσομείωση με την ελληνική πραγματικότητα.
Έτσι, ο δημοσιογράφος του MEGA-ΔΝΤ, έβγαλε το άγχος του. Μίλησε σαν οπαδός. Ήταν σαν να έλεγε:
"ναι ρε κουφάλες, όπως συνετρίβη το ΠΑΣΟΚ της Ιρλανδίας θα χάσουμε κι εμείς, αλλά να σας δούμε και σας κωλοδεξιοί, τι θα κάνετε με τέτοια ζόρια".
Έτσι, δεν σκέφτεται κάθε συνεπής οπαδός του ΠΑΣΟΚ;

Άρα, άρχισε και το MEGA να βλέπει το τέλος του ΠΑΣΟΚ.....

(κακώς φυσικά αγχώνεται το κανάλι, γιατί η ΝΔ δεν πρόκειται να το ενοχλήσει. Είναι κόμμα αδύναμων, φθισικών χαχόλων ως γνωστόν, που ζουν κι αναπνέουν πότε θα τους δείξει το MEGA ή θα τους κάνει την τιμή ο διευθυντής ειδήσεών του να τους φιλοξενήσει στο site του aixmi....)

4 σχόλια:

Παριανός είπε...

Συνεχίζει το ανυπόληπτο πολιτικά και κομματικά ασκέρι του Naxios ακολουθώντας τη τραβεστί κομματική γραμμή της Συγγρού να παραπληροφορεί με γελοίους κομματικούς υπολογισμούς και συλλογισμούς.
Το Fine Gael που κέρδισε τις εκλογές στην Ιρλανδία είναι το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα, δηλαδή το αντίστοιχο του ΛΑ.Ο.Σ. και το Fianna Fail που έχασε είναι το κεντροδεξιό κόμμα, δηλαδή το αντίστοιχο της ΝΔ που είναι και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μαζί με τη ΝΔ. Το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ είναι το Labour Party. Άρα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με το Fianna Fail. Στην Ιρλανδία συνέβησαν τα ίδια που συνέβησαν και στην Ελλάδα, αλλά με την εξής διαφορά. Η οικονομική κρίση συνέβη και στην Ελλάδα και στην Ιρλανδία με τις κεντροδεξιές κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα όμως την κοπάνησαν πριν κηρυχθεί χρεοκοπία ή πάμε στο μνημόνιο, ενώ στην Ιρλανδία έμειναν στην εξουσία το πάλεψαν και επειδή αυτοί οι ίδιοι που δημιούργησαν την κρίση έφεραν το μνημόνιο εισπράξανε την οργή του λαού. Στην Ελλάδα η κρίση δημιουργήθηκε επί ΝΔ και είναι η κύρια υπεύθυνη που οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο και έτσι θα εισπράξει στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν την οργή του λαού. Θα πάθει δηλαδή ότι έπαθε τώρα το αδελφό της κόμμα στην Ιρλανδία. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί με τίποτα να φθάσει το 25%. Το ΠΑΣΟΚ όταν γίνουν εκλογές θα εισπράξει το 80% και πάνω των αναποφάσιστων, που σήμερα είναι δικαιολογημένα δυσαρεστημένοι με την πολιτική γενικότερα.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Εσύ Παριανέ έχεις εισπράξει τουλάχιστον το 80% της βλακείας που κυκλοφορεί...!!!

Το μνημόνιο και το ΔΝΤ το έφερε καθαρά το καθυστερημένο σου. Ήταν οργανωμένο σχέδιο για να βγάλουν την χώρα από την μέση και να εκμεταλλευτούν τους πόρους, όχι την ακίνητη περιουσία που δεν βγαίνει από τα σύνορα και σε κοροϊδεύουν στα μούτρα σου, αλλά τους φυσικούς πόρους που "ξαφνικά" ανακάλυψαν.

Πίστευε εσύ το ΜΕΓΚΑ... Μόνο πες μας και που σε έχει διορίσει το ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ακραίος εθνικιστής και/ή φοβικός (γιατί διαφωνώ με το πρόχειρο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας) και παρακρατικός της Ρηγίλλης, καθώς έχω φίλους στο facebook τον Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη. Αυτά αναφέρει ο 10:37 Vassilis για να μας συστηθεί πολιτικά. Ούτε οι ιδιότιτες οι δικές σου ενδιαφέρουν τον κόσμο ούτε οι απόψεις σου φίλε. Ενδιαφέρουν αυτών των κολιτών σου που διέλυσαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια και έχουν τώρα το θράσος αντί να απολογούντε να ζητούν και τα ρέστα τους από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

παλι πασοκ η νδ; ακομα να ξυπνησετε;