slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ… ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ..

Γνωστό είναι ότι τα μεγάλα κανάλια δεν έχουν έσοδα από κάτι άλλο , εκτός από τις διαφημίσεις κατά πρώτο , των ιδιωτών που από ότι λένε, δεν τους αφήνουν και πολλά κέρδη….



(Πόσο να πληρώσεις την Τρέμη τον Πρετεντέρη ή τον Παπαχελά ); … αλλά και κατά δεύτερο και σημαντικό είναι τα ποσά των κρατικών διαφημίσεων δηλαδή αυτά που «κερδίζουν » από τον κορβανά της τσέπης του έλληνα, το κράτος δηλαδή …..Επίσης είναι γνωστό ότι τα κανάλια και το δημοσιογραφικό «υλικό» τους το χρησιμοποιούν για να εκβιάζουν τον κάθε κυβερνώντα και να παίρνουν τις μεγάλες δουλειές του κράτους …. Στηρίζω εσένα και εσύ μου δίνεις το τάδε έργο . Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι κανένας .

κανένας μα κανένας καναλάρχης δεν είναι μόνο άνθρωπος των ΜΜΕ αλλά έχει και άλλες εταιρείες με άλλου είδους αντικείμενο εργασίας από την ενημέρωση .
Επίσης ένας γνωστός και καλός τρόπος είναι ότι τα κανάλια αυτά διατηρούν κατ’ εντολή «άλλων» προπαγανδιστές «δημοσιογράφους» που εξυπηρετούν άλλα κράτη τα λεγόμενα «συμμαχικά » μιας και αυτοί είναι οι μεγαλοεργολάβοι .Με αυτόν τον τρόπο οι καναλάρχες έχουν τις πλάτες ξένων «συμμάχων » στις δουλειές τους εδώ ,αλλά και συμμετοχή στην πίτα της εξουσίας .
Αυτός είναι λίγο πολύ ο γνωστός τρόπος που λειτουργεί η προπαγάνδα και τα «συμμαχικά» κράτη εκτός από τις πρεσβείες τους εδώ , έτσι έχουν και άλλα κέντρα εξουσίας. Οι «δημοσιογράφοι » αυτοί λοιπόν που δουλεύουν σε πολλά από αυτά τα κανάλια ,όχι τα παιδάκια που γυρνάνε με ένα μικρόφωνο στο χέρι ,λέμε για τους δικτυωμένους , τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ,όχι όλους, είναι αυτοί που περνάνε ως γνωστό τις διάφορες εντεταλμένες γραμμές .Φυσικά αυτό δεν είναι ελλαδικό φαινόμενο γίνεται παγκοσμίως …….αυτοί λοιπόν είναι που δημιουργούν εν προκειμένω σειρές του τύπου Η «ΓΕΝΝΗΣΗ» ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ και όλα τα σχετικά .
Και μην ξεχνάμε ένα άλλο καλό έσοδο για τους καναλάρχες … είναι οι δημοσκοπήσεις….. Ένα «τίμιο » γκάλοπ που είναι «παραγγελία» από την εξουσία κοστίζει κάτι παραπάνω για να ταϊστούν οι κότες στο κοτέτσι. Φυσικά τα λεφτά που τους δίνει η εξουσία είναι δικά μας …του κοπαδιού, αλλά πως θα επιβιώσουν οι μεν και οι δε……. Εεε;

Ας δούμε λοιπόν τα κανάλια αυτά που τουλάχιστον κατά 60-70% ενημερώνεται ο κόσμος ….Και έτσι είναι γιατί… «Μα το είπε η τηλεόραση » λένε οι περισσότεροι.

_Πρώτα ας πάρουμε τα κρατικά ΕΤ1 , ΝΕΤ , ΕΤ3 ,αυτά εκτός του ότι μεταδίδουν περίπου ένα 2λεπτο από ειδήσεις της αντιπολίτευσης μετά περνάνε γραμμές όπως, πόσο υποφέρει ο τρίτος κόσμος παγκοσμίως αλλά και τί καλοί είναι οι μωαμεθανοί , οι κακόμοιροι εβραίοι πόσο υποφέρανε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ,αλλά και οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα οι καημένοι πόσο υποφέρουν … Για τις κυβερνητικές ανακοινώσεις δεν το συζητάμε Ο (Π)εταλωτής είναι πολλάκις καθημερινά πρώτη μούρη στο Καβούρι και απαντάει με προκλητικό για την νοημοσύνη κάποιου ακόμα και εάν βήξει η καθαρίστρια κάποιου κόμματος . Μόνο ο (Π)απουτσής μπορεί να τον συναγωνιστεί… Φαίνεται ότι έχει σχέση με το χαμερπές του εδάφους συγκλίνει , απαντώντας καθημερινά επί παντός επιστητού , γενικά οι εκπομπές έχουν στραφεί σε πράσινη ζωή ,οικολογία , όμορφη μου Τουρκία και ειδήσεις που εάν καθίσεις και τις δεις νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα. Τα ψηφιακά κανάλια ούτε να φανταστείς ότι δείχνουν κάτι εκτός από καμιά τριτοκοσμική ταινία, λίγη παγκοσμιοποιημένη ιστορία ή άντε λίγη εβραϊκή κουλτούρα .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

_Μετά πάμε στο MEGA …Αυτό είναι πια όργανο της εκτελεστικής του ΠΑΣΟΚ είναι απίστευτο το τι μπορείς να ακούσεις από αυτό το κανάλι, όλη η πλειάδα των «δημοσιογράφων » είναι ένας και ένας .ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ.

_Μετά ο ΑΝΤ1…. Εκεί επικρατεί το σύνθημα η Τουρκία στο πιάτο μας, ότι συμφέρει τον ιδιοκτήτη ολυμπιακών διασώσεων ….και μπίζνες …!!! Τώρα αυτό τον καρό είναι ….. όπου φυσάει ο άνεμος ……να κονομάμε και δεν μας νοιάζει …………καθαρά ιδιωτικό κανάλι με γνώμονα την οικονομική απολαβή του ιδιόκτητη .ΕΑΝ ΚΟΝΟΜΑΩ ΤΟΤΕ …. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

_Συνεχίζουμε με τον ALFA….. ένα σοβαρό θέμα που μπορούμε να ακούσουμε για ενημέρωση είναι, η ζωή σε ένα σπίτι στην Αμερική μιας όμορφης εβραίας και πως ζει με τον εβραϊκό σκύλο της…!!!.....Οι ειδήσεις που έχει συμβαδίζουν με τα Γερμανικά συμφέροντα των ιδιοκτητών του βέβαια …και ο σοβαρότερος σε πολιτικά θέματα είναι ο ……….Λάκης…. από εκεί και πέρα ….το χάος .ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ …ΑΡΑ… ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

_Δεν νομίζουμε ότι χρήζει να σταθούμε στο STAR……δεν χρειάζεται καμιά ανάλυση περεταίρω αρκεί να δούμε ένα δελτίο ειδήσεων….. οποιοδήποτε δελτίο , για αμερικανούς φοιτητές ίσως είναι καλό .ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΤΑΜΠΑΚΟ ΑΡΑ… ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ…. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ…

_Μετά έρχεται ο ΣΚΑΪ. Το οικολογικό κανάλι …..το κανάλι του ΕΛΙΑΜΕΠ- Βερεμή του Παπαχελά και του Ολυμπιακού ,που μέσω του «φιλο-ολυμπιακό» του στυλ κάτι μάσησε από Κόκκαλη τον επίσημο αντιπρόσωπο της Siemens στην Ελλάδα κάτι θα μασάει και από τον καινούργιο .Όσο για τον ιδιοκτήτη του εκτός από τον γνωστό ,δεν ξέρουμε ποιος είναι ,πριν πολλά χρόνια ακουόντουσαν ότι τουρκικά κεφάλαια είχαν ενισχύσει κάποιες προσπάθειες αναδόμησης του σταθμού, αυτού του διεθνιστικού παγκόσμιο- ποιημένου που με προκλητικό τρόπο διαφημίζει τις αντεθνικές εκπομπές που «προσφέρει» στον ελληνικό λαό. Το «μνημονιακό» του στυλ είναι δεδομένο, μιλάμε όμως για περισσότερες μορφές προπαγάνδας, που «προσφέρει » στον ελληνικό λαό .Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ .

_Τώρα έρχεται το ALTER…φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι… Πεδίον αναδείξεως αποτυχόντων «δεν τα βρήκαμε » μεγάλο-δημοσιογράφων άλλων καναλιών……. ο κάθε ένας ότι γουστάρει κάνει και οι ιδιοκτήτες μια έτσι μια γιουβέτσι….. ο ντοροχατζηνικολαϊτζης ο αρχηγός… Πού μετά το έγκλημα κατά της χώρας και το βίωμα από όλο τον λαό, ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έγινε έγκλημα …! Ο άλλος ο «μάκης »………ξαφνικά πετάει ένα «πιασιάρικο» θέμα …..και όλο τον χρόνο , ενώ ο λαός μας καίγεται πεινάει και υποφέρει, σφυρίζοντας κάνει τον γερμανό .Κορυφαίες παρηγορήτρες του λαού Αννίτα και Νικολούλη , ότι καλύτερο …. Ειδησεογραφικά ότι ρόλο παίζει ο (Π)εταλωτής στα κρατικά εδώ τον παίζει η Ντόρα .Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει μια παρουσία εδώ , αλλά περισσότερο , οι ερωτήσεις , λόγο της στρατηγικής του σταθμού, είναι παγίδα παρά κάτι άλλο .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ …ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ……………..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.. .

Συνεχίζουμε με τα αναρριχώμενα κανάλια . Αυτά που προσπαθούν να γίνουν χαλίφης στην θέση του Χαλίφη, μιλάμε για τα κανάλια της πρωτεύουσας που «θρέφουν» με είδηση 5.000.000 έλληνες και 1.000.000 λαθρομετανάστες……

_902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ …….. τίμια και ξάστερα. εδώ είναι οι δίκες μας μπίζνες , όσοι θέλετε ελάτε αλλά μέτοχοι στις επιχειρήσεις μας δεν γίνεστε έτσι εύκολα …

_ΚΑΝΑΛΙ 9…… Εισαγγελάτος πια γιοκ …..Πού είναι τα παλιά τα μεγαλεία …!!! Τώρα δίνω την συχνότητα στο ΠΑΣΟΚ και με δίνει και στο διαδίκτυο καμιά διαφημισούλα και κονομάμε και εμείς και όλοι μια χαρά. Και έχω και το Μέσον με τους σοσια-ληστές , μετά βλέπουμε , κάνουμε τους καλούς στους επόμενους και θα δούμε τότε , τώρα ότι φάμε ότι πιούμε ……. ΠΑΣΟΚ Η ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ …..

_BLUE SKY….αυτό δεν είναι μπλε ουρανός , είναι με πολύ χιόνι σου λέω… Εάν δεν αποφασίσουν να δοθούν ολοκληρωτικά στο ΠΑΣΟΚ ….Δεν πρόκειται να δουν καθαρή μέρα… αυτά τα ψιλό- αντιπολιτευτικά ….δεν κάνουν στους σοσια-ληστές, θέλουν απόλυτη εξουσία …Δεν είδες του Εισαγγελάτου …Μόλις δόθηκε βρήκε την υγειά του, ούτε παράσιτα ούτε τίποτε……!!! ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ…. και πολύ είναι .

_m ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ….ΟΧΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΒΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ …βιβλία πουλάμε μηχανήματα γυμναστικής πουλάμε όλα τα πουλάμε …….

_ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ……….. τηλεόραση ; Η κάτι τέτοιο ..ότι και να είναι το «Μαξίμου» του ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ είναι ……Από εκεί έχει αρχίσει να διοικεί την Ελλάδα κιόλας…… Όλοι οι υπουργοί του εκεί είναι οι γραμματεία του όλα εκεί… κάτι σαν επίκαιρα τις 7ετείας ….Ειρωνεία και ύφος περισπούδαστο όλοι οι αντισαμαρικοί μαζεμένοι στριμωγμένοι …Βρίζουν τον Σαμαρά 24 ώρες το 24-ωρο…….. Και όλοι οι γραμματείς του κόμματος , αυτοί δηλαδή που παρουσιάζουν το πρόγραμμα με ύφος Στάλιν κατηγορούν την αντιπολίτευση ομαδικά αλλά και προτείνουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ λύσεις Για ΟΛΑ τα προβλήματα που έχει η χώρα , κάθε μέρα την σώζουν ίσαμε 2 ίσως και τρείς φορές από την καταστροφή. Και φυσικά στηρίζουνε την μνημονιακή τους ψήφο…… με ιδρώτα και αίμα.

_EXTRA3……………. Τί να πει και να μην πει κανείς……. όταν υπάρχει δουλειά κάνει κανένα μεροκάματο…... αντιπολίτευσης, Όταν δεν έχει ….. Στο καφενείο για πρέφα……… περιμένει μπας και το αγοράσει καμιά πολυεθνική να βγει κανένα φράγκο …αλλιώς…………… Άσχημα τα πράγματα αλλά όμως.. Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ

_MTV- MAD – μουσικά και παιδικά το ….nickelodeon και το 0-6 ….Αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ……

Και πάμε στο κανάλι της Βουλής, όρε γέλια , το μόνο σχόλιο…….. το κανάλι των Τζαμπατζίδων .

_Το κανάλι 10 …… ναι το κανάλι 10 ……Ε΄ και;

Κατόπιν το HIGH chanel…….όλες οι πίστες με τα σκυλάδικα σε πρώτη μετάδοση ……ευτυχώς έχει τρείς εκπομπές τις προκοπής με εξαιρετικούς καλεσμένους ……Αλλά τι να το κάνεις …Όλο το ξεχνάμε να το δούνε δεν είναι δυνατόν να κρατήσει σκεπτόμενους πολιτικά θεατές μέσα στα διαλύματα …… Από τις πίστες με τα μπουζούκια ..Έχει την πιο άσχημη ροή στην πολιτική ενημέρωση από όλα τα κανάλια της Αθήνας. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΚΤΟΣ 5-7 ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ… τυχαίο το ωράριο……….

Και πάμε στο πιο πρόσφατο το ΚΟΝΤΡΑ.
Όλοι οι βασικοί συντελεστές είναι παλιές καραβάνες ….δεν ξέρουμε πως μπορεί να πάει από εισπράξεις ούτος ώστε να επιβιώσει , πάντως προς το παρόν είναι το μοναδικό που κάνει αντιπολίτευση ……τώρα εξαρτάτε από τις συνεργασίες όπως μας έχει δείξει το παρελθόν των βασικών ιδιόκτητων του, εάν για παράδειγμα κάνει πολύ παρέα με τον Χατζηντοράκια …....Τότε μπορεί να το διαφθείρει… χό χό χό….. και να αρχίσουν τα πρίμα σεγκόντα από την ανάποδη ….Προς στο παρόν πάει μια χαρά ,για το δημοσιογραφικό χρέος που έχει προς την κοινωνία και απαρτίζεται από μερικά αξιόλογα ηθικά νέα πρόσωπα όχι πως και μερικά παλιά δεν είναι ηθικά .Ίδωμεν …..

Αυτό λίγο ως πολύ είναι το τηλεοπτικό τοπίο στην πόλη των 6 .000.000 κατοίκων…… Εσείς είδατε πουθενά κάτι που να αφορά την Αξιωματική αντιπολίτευση ; Ή την σκέτη βρέ αδερφέ μου …Κάτι που μπορεί ένας πολίτης να σχηματίσει άποψη δική του βλέποντας την τηλεόραση; Κάποιος που να μπορεί να μάθει χωρίς να ακούει προπαγάνδα κάθε μέρα της κυβέρνησης των σοσια-ληστών νεοταξιτών ; Εμείς όχι …!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: