slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση – καταγγελία κατά των τοπικών του Πασοκ Νάξου & Δρυμαλίας

     Αγαπητοί Σύντροφοι της Τ.Ο.  ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Νάξου & Δρυμαλίας Μανώλη Σέργη και Μανώλη Κοντοπίδη. Σα μέλος του ΠΑΣΟΚ Δρυμαλίας έχω να σας πω δύο λόγια.

    Πρώτον δεν ενημερώσατε τους συντρόφους όλους για την κοπή της πίτας της οργάνωσης.

    Δεύτερον οι ενέργειες σας όλες δεν ήταν οι αρμόζουσες για μια οργάνωση ενός κόμματος που κυβερνά την χώρα και με τις ενέργειες της δίνει ένα Δήμο στο άλλο κόμμα που διεκδικεί την εξουσία (ένα Δήμο που τον έχει 50 και πλέον χρόνια) για προσωπικούς λόγους του κάθε συντρόφου.

   Τρίτον θα έπρεπε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και πρώτα από όλους οι δύο Γραμματείς των Τ.Ο. του κόμματος και αφού γίνει μια συνεύρεση των κομματικών μελών.

  Προς τούτο λοιπόν, παρακαλώ όπως καλέσετε όλους τους συντρόφους σε μια καλοπροαίρετη συγκέντρωση να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το κόμμα μας στην Νάξο και όχι από την πίτα που κόψατε μεταξύ σας να κάνετε επίκληση για παρόντες και απόντες την στιγμή που δεν έχουν κλιθεί.

Με αυτά τα λίγα λόγια από έναν σύντροφο που αγαπά το κόμμα του και το νησί του για ένα καλύτερο αύριο.

 

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

 

 Ιάκωβος Ι. Μπαρδής

Πρόεδρος Τοπ. Κοινότητας

Κορωνίδας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sta rxidia mas kai to pasok kai oloi sas

ο δεξιος είπε...

α ρε μακη φωτια που αναψες

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΑ? ΚΟΨΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΦΕΤΟΣ ΠΙΤΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΤΕΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ .

Ανώνυμος είπε...

Αφού κόψανε και στην Κωμιακή πίτα στην αρχή του χρόνου και έφαγε και ο Μάκης.Ρε Μάκη γιατι δεν ζήταγες και δεύτερο κομμάτι; γιατί κάνεις ρεζίλι την Κωμιακή για ένα κομμάτι πίτα;