slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι





Τα σχόλια περιττά....

3 σχόλια:

Παριανός είπε...

Αυτό το παλικάρι κάνει ρεζίλι όχι μόνο το χωριό του αλλά και τη Νάξο. Δεν έχει το Θεό του. Για φαντάσου ο πρωθυπουργός μιας Μεσογειακής χώρας θα πρέπει να πάρει από το αποχαυνωμένο κομματόσκυλο τ’ Απεράθου την άδεια για να ασκήσει εξωτερική πολιτική συζητώντας με τον ηγέτη μιας γειτονικής του χώρας. Οι πρωθυπουργοί άσχετο και κομπλεξικό, συζητάνε με όλους τους αρχηγούς κρατών και όχι μόνον με τους δημοκρατικά εκλεγμένους και ομοϊδεάτες τους. Ο Καραμανλής που συζητούσε και καυχάστε ότι συνεργαζόταν με τους Κινέζους είχαν την ίδια ιδεολογία; Κομουνιστής ήταν ο Καραμανλής; Αν δηλαδή αύριο γίνει ξεσηκωμός στην Κίνα και έρθουν τα πάνω κάτω θα πρέπει να κατηγορηθεί ο Καραμανλής; Τον Καραμανλή τον κατηγορούσαν γιατί δεν έκανε εξωτερική πολιτική και όχι με ποιους συνομιλούσε. Αυτό είναι το επίπεδο των προπαγανδιστών της ΝΔ και σε τέτοιου επιπέδου ανθρώπους απευθύνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠ..ΤΣΟ. ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΣ?

Άμυαλος είπε...

Φίλε δεν το ξέρεις ότι είμαστε συνεταίροι σε μια οικονομική κοινοπραξία. Δεν θα παίρνουμε μόνο αλλά και θα δίνουμε. Ξέρεις κανένα να σου δανείζει χωρίς να σου βάζει όρους; Θα δεχόμασταν οι Έλληνες να πληρώνουμε τους τζερεμέδες των Γερμανών; Το θέμα λοιπόν είναι να μη φθάνεις στη χρεοκοπία για να μην αναγκάζεσαι να δανείζεσαι με σκληρούς όρους. Τώρα το αν κυβερνά ο πρωθυπουργός και όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους. Και στη Βραζιλία πριν 10 χρόνια που μπήκαν στο ΔΝΤ τα ίδια έλεγαν επειδή όμως εκεί έβαλαν μυαλό σήμερα είναι αδέσμευτοι οικονομικά. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν και εμείς θα βάλουμε μυαλό. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να είμαστε εξαρτημένοι.