slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κολεξιόν Ψεμμάτων

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους άκουσα όλους και τα είπαν πάρα πολύ καλά. Εσείς όμως κρύβετε το ουσιαστικότερο ότι αυτά τα έλεγαν όταν ο Καραμανλής έλεγε ότι το έλλειμμα ήταν 6%. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσαμε να δανειστούμε χωρίς υψηλά επιτόκια και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας. Αν όμως έλεγε το πραγματικό που ήταν 15% τότε βέβαια θα έλεγαν ότι όχι αυξήσεις δεν θα δώσουμε αλλά αυτό που πρώτα από όλα θα κάνουμε είναι να μη χρεοκοπήσουμε. Τότε το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε 5-6 μονάδες παραπάνω γιατί θα έβλεπε ο λαός την καταστροφή που είχε φέρει στην οικονομία η ΝΔ. Απλά πράγματα και μη περνάτε τον λαό για ηλίθιο. Ότι και να λέτε σήμερα σας κυνηγά η εξαπάτηση που κάνατε στο λαό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να δείτε εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Κόψε φάτσα του Μουστάκια. Για φαντάσου ποιοι κυβερνούσαν τη φουκαριάρα την Ελλαδίτσα και την καταντήσανε μπανανία και τώρα προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Οι μασκαράδες δεν έχουν ούτε τσίπα, ούτε φιλότιμο.

ο δεξιος είπε...

ρε ανωνυμοι της συμφορας ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Πανοχωρίτης είπε...

Οι μόνες λέξεις που ξέρει αυτός ο Φιλοτίτης δεξιός του Blog αφού αυτό είναι το μορφωτικό, πολιτικό και πολιτιστικό του επίπεδο είναι μα..κας, πασοκοραγιάς, γαμ..λα, γαμ...νε και πάει λέγοντας.

ο δεξιος είπε...

μου αρεσει που τσαντιζεστε οταν σας λενε με το ονομα σας,α παιδακια δεν ειμαι ουτε φιλωτιτης ουτε καλοταισμενος απο το κομμα οπως εσειςκαι βεβαια ουτε ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑς του κερατα

Ανώνυμος είπε...

kai gia pes mas re dexie ti eisai ektos apo malakas???