slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών σήμερα με την παρουσία του Μανόλη Γλέζου να της δίνει ξεχωριστό συμβολισμό


Άλλη μία πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στα διόδια πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλους τους σταθμούς διοδίων.
Οι κατά τόπους επιτροπές άνοιξαν ακόμα μία φορά τις μπάρες, με τους διερχόμενους οδηγούς να περνάνε με ενθουσιασμό αντιλαμβανόμενοι ότι το κίνημά μας δεν υποχωρεί, παρά την προσπάθεια τρομοκράτησής του με την τροπολογία της ντροπής στον ΚΟΚ.

Τα διόδια Αφιδνών άνοιξαν για 4 περίπου ώρες πολίτες και εργαζόμενοι της Β.Α. Αττικής, μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια. Αξίζει να σημειωθεί η προσέλευση αρκετού νέου κόσμου, νέων ανθρώπων που μοίραζαν το ενημερωτικό υλικό καθώς και το τελευταίο δελτίο τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής εναντια στα Διόδια

Το παρών του στην σημερινή συγκέντρωση έδωσε ο Μανόλης Γλέζος, αυτή η ιστορική μορφή της πατρίδας μας που έδωσε ελπίδα αντίστασης στους κατεκτημένους Έλληνες κατεβάζοντας τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη,όταν η χώρα βρισκόταν υπό γερμανική κατοχή.


http://taneatouoropou.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όχου Νόλη μας ήντα σου κάνουνε και πάνε να σβήσουν την ιστορία σου. Μα τσιράκι του κοπελιού πας να γίνεις εσύ που όλοι νοιώθουμε περίφανοι.