slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Λέμε "όχι" στο "Καμίνειο-χαράτσι"

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Αθήνα Πόλη της Ζωής μας", Νικήτας Κακλαμάνης,σε ανακοίνωση του  αναφέρει :
Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο δύο μήνες, ώστε ο "επιτυχημένος" Συνήγορος του Πολίτη, να εξελιχθεί σε δήμαρχο-"φοροεισπράκτορα" των Αθηναίων Πολιτών αλλά και σε "Συνήγορο της Τρόικας". "Με το καλημέρα" της θητείας του, ο Γιώργος Καμίνης παρουσίασε το πραγματικό του πρόσωπο.
    Έτσι, μετά από το "χαράτσι" με τις 60.000 κλήσεις, που μοίρασε απλόχερα η δημοτική αστυνομία, σε 60 μόλις μέρες, για τη "δήθεν νομιμότητα" στους δρόμους της Αθήνας, έρχεται τώρα να επιβάλλει "κεφαλικό φόρο" στις πλέον ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πρωτεύουσας, όπως οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, με την επιβολή εισοδηματικών κριτήριων, ώστε να πληρώνουν δημοτικά τέλη για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.
    Παράλληλα, ο κ. Καμίνης δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του για την πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη για τη δικαστική διεκδίκηση των 38 εκ ευρώ, που παρανόμως παρακρατήθηκαν από τους θεσμοθετημένους κρατικούς πόρους για τον δήμο Αθηναίων.
 "Λέμε "όχι" στο χαράτσι, που επιβάλλει η νέα δημοτική αρχή στους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους και στέκεται αλληλέγγυα στα δίκαια αιτήματα τους.
Λέμε "όχι" στην υπακοή των υπουργών σας- συνηγόρων της Τρόικας κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου.
Λέμε "όχι" στους νεοφιλελεύθερους -σοσιαλιστές.
  Τέλος, λέμε "ναι" στην εφαρμογή της δικής μας πολιτικής, με την οποία ίσχυε πλήρη απαλλαγή δημοτικών τελών για τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα και όχι με προεκλογικές υποσχέσεις, τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπό τους.
    Μόνο συμπτωματικό δεν είναι άλλωστε, ότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, το "Καμίνειο-χαράτσι" αποδοκιμάστηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: