slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Μιχελάκης για ΜΜΕ: "Η αδικία σε βάρος της ΝΔ είναι προκλητική"

http://www.dimoi-news.gr/images/arthra/n.d._shma_20-1-11.jpg.jpgΓια μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης κατηγορεί μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η ΝΔ κάνοντας λόγο για "κραυγαλέα μεροληψία που βγάζει μάτι".

"Η αδικία σε βάρος της ΝΔ είναι προκλητική", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για "φαινόμενο ενός βολικού για την κυβέρνηση και εχθρικού για τη ΝΔ μιντιακού περιβάλλοντος, το οποίο είναι κοινά αντιληπτό".

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τα ΜΜΕ πως "θέματα, γεγονότα, επεισόδια που θίγουν την κυβέρνηση εξαφανίζονται από τα δελτία ειδήσεων" την ώρα που "καίριας σημασίας δηλώσεις των στελεχών μας χάνονται".

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατήγγειλε μερίδα του τύπου και ραδιοτηλεοπτικά μέσα πως αποκρύπτουν συνειδητά τις προτάσεις, τις θέσεις και τις εκδηλώσεις του κόμματος και δεσμεύτηκε πως τη Δευτέρα θα επανέλθει στο θέμα καταθέτοντας περισσότερα στοιχεία.

1 σχόλιο:

Συγκάτοικος είπε...

Για φαντάσου αδικημένη η ΝΔ από τα ΜΜΕ. Κατά τον κ. Μιχελάκη τα ΜΜΕ έπρεπε να γράφουν και να λένε αυτά της δικής του φυλλάδας και του ΕΧΤΡΑ για να είναι αντικειμενικά και δίκαια. Όταν γράφονται και ακούγονται από την αξιωματική αντιπολίτευση τέτοια πράγματα και φορτώνονται στα ΜΜΕ οι δικές της αδυναμίες να πείσει, σημαίνει ότι υπάρχει ανυπαρξία προγράμματος και στρατηγικής. Ελάτε στον πιο πάνω όροφο να συνδιαμορφώσουμε πρόγραμμα και στρατηγική, διαφορετικά η εξουσία θα παραμείνει για την παράταξη όνειρο απλησίαστο.