slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελία της ΔΑΚΕ για κομματικές διώξεις και αβάντες.

olympiada

Η πολιτική ηγεσία του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, «ξεχείλισε το ποτήρι» με την αιφνιδιαστική, προσχηματική και μέσω fax, απόσπαση του Διευθυντή του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αμαρουσίου (ενός υποκαταστήματος με σημαντικά λειτουργικά προβλήματα), για το Κορωπί, ώστε τη θέση του να καταλάβει με ανάθεση καθηκόντων, προϊστάμενος προσκείμενος στο χώρο της ΠΑΣΚΕ, παραβιάζοντας έτσι κάθε έννοια νομιμότητας, λίγες μόλις μέρες, πριν ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες κρίσεις διευθυντών !


Το γεγονός δε, ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής, τυγχάνει να είναι και συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της παράταξής μας και σύνεδρος της Ομοσπονδίας (Π.Ο.Σ.Ε. ΙΚΑ), αναδεικνύει -περίτρανα- την προσπάθεια επαναφοράς κι εγκαθίδρυσης του λεγόμενου «βαθέως ΠΑΣΟΚ», στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας ! Η προσπάθεια αυτή, που έχει ξεκινήσει συντονισμένα, ανά την επικράτεια, εδώ και κάποιους μήνες, με αναιτιολόγητες «μαζικές» αποσπάσεις και μεταθέσεις διευθυντών και προϊσταμένων, στοχεύει στην κατατρομοκράτηση όσων δε πρόσκεινται στον ιδεολογικό χώρο του ΠΑΣΟΚ κι αναμένεται να ολοκληρωθεί, στις επερχόμενες κρίσεις, όπου -σίγουρα- θα «επιβραβευθούν» οι κομματικά «ημέτεροι». Επειδή, όμως, η Ελλάδα του σήμερα, πολύ απέχει απ’ τη δεκαετία του ’80, είναι θέμα αρχής για την παράταξη και για τα στελέχη της ΔΑΚΕ, να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ, απέναντι σ’ αυτές τις «καθεστωτικές» πρακτικές της Διοίκησης του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, εγκαλώντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, ν’ αναλάβει -επιτέλους- τις ευθύνες της !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και αλήθεια να είναι επί της εποχής σας ήταν μικρο-μικροπτεσματάκι. Τώρα ότι μετακίνηση γίνεται θα τη βαπτίζετε κομματική Ουστ κομματόσκυλα. Όταν βγήκατε το 2004 σε μια βραδυά είχατε αλλάξει όλους τους διευθυντές υπηρεσιών, σχολείων, εφορειών κλπ. Επί ΠΑΣΟΚ πέρασε ένας χρόνος για να αλλάξουν κάποιοι και οι περισσότεροι παραμένουν ακόμα. Δείτε στη Νάξο αν άλλαξαν και πότε.

Ο ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ 2004 ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ