slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς προς κυβέρνηση: “Έχετε χάσει την μπάλα”

Βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση έκανε σήμερα εκάκτως ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαράς, κατά την διάρκεια συζήτησης επερώτησης για τα αγροτικά

Σήμερα ζούμε ημέρες αναβρασμού του αγροτικού κόσμου, τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Σαμαράς, ο οποίος (αναβρασμός) οφείλεται αφενός στην οργή των αγορτών από την διάψευση των προεκλογικών υποσχέσεων του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου στο ότι η κυβέρνηση  καταφεύγει σε πρωτοφανείς μεθόδους τρομοκράτησης και καταστολής, όπως η απαγόρευση της «συνάθροισης» Το κακό δεν είναι μόνο ότι έτσι μας φέρνετε πίσω σε άλλες εποχές. Το πολύ χειρότερο είναι ότι έτσι επισπεύδετε και διευκολύνετε αυτό που υποτίθεται ότι θέλετε να αποφύγετε: Την κοινωνική έκρηξη!

Σαν να πήρατε απόφαση να «λιώσετε» τον αγροτικό κόσμο: τον κοροϊδέψατε για να πάρετε την ψήφο του κι ύστερα τον χτυπάτε απ' όλες τις πλευρές: με τα φωτοβολταϊκά που τους ξεγελάσατε, με τα μεγάλα έργα που τα ματαιώσατε, από την πλευρά του κόστους που το αυξήσατε, από την πλευρά των ασφαλιστικών εισφορών που τις αυξήσατε κι αυτές, από την πλευρά των αποζημιώσεων που τις δίνετε μειωμένες, από την πλευρά του εισοδήματος που το ρίξατε κι αυτό. Και τώρα τους συλλαμβάνετε επειδή… «συναθροίζονται»! Αν είναι ποτέ δυνατό.

Τα άλλα σημεία της ομιλίας του ο κ. Σαμαράς ΕΔΩ :

3 σχόλια:

Κεντροδεξιός είπε...

Ευκαιρία λοιπόν για τον ΣΑΜ να βρει τη μπάλα που λέτε ότι έχασε o ΓΑΠ μιας και ο ίδιος δεν είχε ποτέ τη μπάλα. Μα αφού δεν είχε και δε έπαιξε ποτέ μπάλα μέσα στο γήπεδο της παράταξης είναι δυνατό να παίξει μέσα στο γήπεδο της Εθνικής. Μια φορά και μόνο έπαιξε μπάλα και τότε την πέταξε εκτός γηπέδου και μηδενίστηκε η παράταξη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΟΣΚΕ

ο δεξιος είπε...

ΠΑΣΚΟΡΑΓΙΑ οταν χρεισστηκε να παιξει μπαλα ο ΣΑΜΑΡΑΣ κερδισε τη κοτα και βτην την αγια οικογενεια και την εστειλε οπως και επρεπε εκτος κοματος για να καθαρισει επιτελους την παραταξη