slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έκοψε την πίτα του ο ΑΟΝ Πανναξιακός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΝ Πανναξιακού(Μπάσκετ - Βόλλευ).
Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό: Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Γκούφας, ο αρχηγός της μείζονος Δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Μαράκης, και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Χώρας Νάξου κ. Συμεώνογλου.
Όλοι οι προαναφερθέντες στην ομιλία τους εξήραν το έργο του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και δεσμεύθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε κάθε θετική προσπάθεια που θα κάνει στο μέλλον.

Ο κ. Συμεώνογλου στον λόγο του μάλιστα επισήμανε ότι πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα δίπλα στο κλειστό ένα βοηθητικό προπονητήριο, κάτι που θεωρείται αναγκαίο δεδομένου ότι οι μελλοντικοί στόχοι των ομάδων του συλλόγου είναι η άνοδος σε ανώτερες κατηγορίες.
Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Μανόλης Βαθρακοκοίλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία. Ζήτησε επίσης από τους τοπικούς άρχοντες του τόπου να....
...σταθούν δίπλα στην ομάδα, να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες του σωματείου και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το τεράστιο έργο που επιτελούν. Εξέφρασε όμως και το μόνιμο πλέον παράπονο του Δ.Σ. που είναι η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες και η αδιαφορία των Ναξιωτών για τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά υποσχέθηκε ότι αυτός και το Δ.Σ. του ΑΟΝ Πανναξιακού θα συνεχίσουν να κάνουν πάντα το καλύτερο για τα παιδιά μας και τον Ναξιώτικο αθλητισμό.
O αρχηγός της μείζονος Δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Μαράκης,

Κουβεντούλα του Δήμαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη με τον εκδότης της τοπικής εφημερίδας "Μάσκα" κ. Καμβύσης Γεώργιος

Και το ωραίο φίλο



Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Μανόλης Βαθρακοκοίλης
O πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Γκούφας

Παρών και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Χώρας Νάξου κ. Συμεώνογλου.

Να χαμέ την χάρη τους

Ο δημοσιογράφος της "Κυκλαδικής" Νικόδημος Λιανός επί το έργον

Ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας "Μάσκα" κ. Καμβύσης Γεώργιος ετοιμάζει τα εργαλεία της δουλειάς , ο Τουριστικός Πράκτορας κ. Βασίλης Βαλληνδράς και Στρατός Φωτάκογλου Θανάσης Γρυλάκης του Βήματος και του αλλού Πασοκ


Το δημοτικό συμβούλιο στις εξέδρες



Το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το Naxos Fan στο διάβασε όλη την ανάρτηση...




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω μια τέτοια ωραία μέρα σχόλης και λιακάδας να βρίσκοντε στην εκδήλωση μόνο οι λεγόμενοι επίσημοι με τα παιδιά τους. Απουσία αθλητών, νεολαίας και απλών πολιτών. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

11 ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τον παπά της Κωμιακής να φωνάξετε που ξέρει και φέρνει ανακατοσούρες.