slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
















ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ,ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 σχόλια:

Ορεινός είπε...

Είστε τόσο άσχετοι με αυτά που γράφετε όσο άσχετος είναι και αυτός που σας τα λέει. Ο Μαμουζέλος ανέλαβε πριν 20-30 μέρες και για να γίνουν οι μελέτες, οι εργολαβίες και να ξεκινήσουν τα έργα αυτά χρειάζοντε τουλάχιστο 5-6 μήνες. Έτοιμα τα βρήκε άσχετοι από τον προηγούμενο πρόεδρο τον Μανόλη Μανωλά. Για ρωτήστε τον και γράψετε αυτά που θα σας πει για να δούμε εκτός από άσχετος αν είναι και ψεύτης. Περιμένουμε.

ο δεξιος είπε...

ρε ορεινε παλι τις ιδιες μαλακιες λες ????λοιπν το εργο το κανει η νεα διοικηση του λιμενικου ταμειου,τωρα εσυ ως συνηθως λες τα ιδια και τα ιδια και βεβαι εχεις καταντησει καραγκιοζης.ΠΑΣΟΡΑΓΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE BLAKA DEXIE POY UA MILAME GIA TON MAMOYZELO KAI OLOYS AYTOYS TOY KANOYRGIOY DIMARXOY

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΝΩΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΊΞΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ??Ο ΟΡΕΙΝΟΣ??ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ. ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας κύριε 21:15, πόσα θα κονομάει το αφεντικό σου το μήνα από το προεδριλίκι, γιατί αυτό μετράει και μόνο. Βρες το αυτό και τα ξαναλέμε.

Ορεινός είπε...

Το πρόβλημα για εμάς τους ορεινούς είναι ότι μπλέξαμε με εσάς τους άσχετους πεδινούς και δυστυχώς και με αυτή τη δημοτική αρχή θα μας στοιχίσει πολύ αρνητικά η νέα κατάσταση. Εμείς είχαμε ανθρώπους που ενδιαφερόταν για τα χωριά μας, γκρινιάζανε αλλά τελικά τα βρίσκανε μεταξύ τους και κάνανε κάποια έργα. Τώρα εσείς από εκεί κάτω σας ενδιαφέρει μόνο η Χώρα, είστε διαπλεκόμενοι, με προσωπικά συμφέροντα και κλίκες. Γι’ αυτό ο χειρότερος ορεινός είναι καλλίτερος και από τον καλλίτερο πεδινό. Έτσι και ο ορεινός Μανωλάς ήταν και θα είναι πολύ καλλίτερος από τον λιμανίσιο Μαμουζέλο.

ο δεξιος είπε...

ΒΟΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟ... ΤΡΑΒΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΒΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΝΟΥ!