Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σύλλογος Απολλωνιατών Νάξου τίμησε τον τ. Νομάρχη Κυκλάδων και τον τ. Έπαρχο Νάξου

Στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου Απολλωνιατών Νάξου, πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση για τον τ. Νομάρχη Κυκλάδων κ. Δημήτρη Μπάιλα και τον τ. Έπαρχο Νάξου κ. Βασίλη Κορρέ, η βράβευση των νέων φοιτητών και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Ανδρής. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Απολλωνιατών και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, κ. Αντώνης Χωριανόπουλος. Ο κ. Χωριανόπουλος αναφέρθηκε στο μεγάλο κοινωφελές έργο που έχει επιτελέσει ο Σύλλογος στον Απόλλωνα. Αναφέρθηκε στα τιμώμενα πρόσωπα και υπογράμμισε ότι το Δ.Σ του συλλόγου υιοθέτησε ομόφωνα την πρότασή του, να τιμηθούν για την προσφορά τους στο Νομό Κυκλάδων, στη Νάξο και τον Απόλλωνα κατά την διάρκεια των 16 χρόνων που υπηρέτησαν την.....

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων. Μεγάλη υπήρξε, άλλωστε, η συμβολή τους για το αλιευτικό καταφύγιο του οικισμού.


Για τη σπουδαία διαδρομή των δύο πολιτικών ανδρών μίλησε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο τ. Αντινομάρχης Κυκλάδων, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και στενός συνεργάτης τους κ. Λάζαρος Θεόφιλος. Ο κ. Θεόφιλος στάθηκε στους πολυετείς αγώνες τους για την ανάπτυξη των νησιών, στη συνεχή αγωνία τους για την αναβάθμιση της ζωής των νησιωτών και ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά: ''το όμορφο ταξίδι προσφοράς, μέσα από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ολοκληρώθηκε, η αναγνώριση, η αγάπη και η ανθρωπιά μένουν. Οι Κυκλάδες έχουν δυσκολίες, μα κι ωραίους ανθρώπους...''. Επίσης, για τους τιμώμενους μίλησαν ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Προμπονάς και ο π. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων και επίτιμος δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, κ .Γεώργιος Πούλιος.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο π. Πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος έκανε και τις τιμητικές απονομές. Ο κ. Χωριανόπουλος, προσφωνώντας τον π. Πρόεδρο της βουλής και καλώντας τον στο βήμα, τον αποκάλεσε κορυφαία πολιτική προσωπικότητα της χώρας μας και εγγυητή των δημοκρατικών μας θεσμών. Ο κ. Κακλαμάνης εξήρε την προσωπικότητα των τιμωμένων, το ήθος και το έργο που προσέφεραν στο νομό, κατά την πολυετή θητεία τους. Επιπλέον, συνεχάρη το σύλλογο για την πρωτοβουλία να τιμήσει τους δύο πολιτικούς του νομού και αποκάλεσε τον κ. Χωριανόπουλο χειμαρρώδη ρήτορα.


Έπειτα, τον λόγο πήραν οι κ.κ. Δημήτρης Μπάιλας και Βασίλης Κορρές, αναφερόμενοι στους αγώνες τους για τα νησιά μας, όλα αυτά τα χρόνια της δεκαεξάχρονης θητείας τους στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ενώ μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης ευχαρίστησαν τον σύλλογο και το Δ.Σ. για την τιμή που τους απέδωσαν.


Ακολούθησε η βράβευση των φοιτητών και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πατέρας Χρήστος Λογαράς.


Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιώργος Παπαμανώλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαλατσίου κ.κ. Μανιάτης και Σιδερής, ο ιατρός κ. Νικόλαος Πούλιος, ο υποστράτηγος της Ε.Α κ.Δημήτρης Χωριανόπουλος, ο υποναύρχος Π.Ν. κ. Αντώνης Φιλιππουπολίτης, οι Αντιπρόεδροι της Ο.ΝΑ.Σ κ. Μανώλης Καλαϊτζής και Γιώργος Δημητροκάλλης, ο Γεν. Γραμματέας της Ο.ΝΑ.Σ κ. Πέτρος Καραπάτης, ο Ταμίας της Ο.ΝΑ.Σ κ. Σταύρος Κονδύλης, τα μέλη του Δ.Σ της Ο.ΝΑ.Σ. κ. Ιάκωβος Γιακουμής και κ. Στέλιος Στρούβαλης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κορωνιδιατών κ. Αντώνης Παπακωνσταντής, η Γεν. Γραμματέας, ο Ταμίας, η Ειδική Γραμματέας και το Μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Κορωνίδας κ. Σοφία Κορρέ, κ.Στέφανος Ανδρής, κ. Σία Κρητικού και κ. Αθανασία Ψαρρά αντίσοιχα, ο Ταμίας του Συλλόγου Απεραθιτών κ. Πρωτοπαππάς, ο Ταμίας του συλλόγου Μελανιτών, κ. Βασιλάκης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Κυκλαδικού Τύπου.


Μηνύματα απέστειλαν οι π. υπουργοί, κ.κ. Βάσω Παπανδρέου και Χρήστος Πρωτόπαππας, ο βουλευτής Κυκλάδων κ.Ιωάννης Βρούτσης, ο π. πρόεδρος της Κοινότητας Κορωνίδας κ. Αντώνης Αλιμπέρτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κορωνίδας κ. Ιάκωβος Μπαρδής, ο υφυπουργός ανάπτυξης κ. Παν.Ρήγας και η οικογένεια του Φάνη Γαβαλά από την Ηρακλειά, η οποία επισημάνε την προσφορά των δύο πολιτικών της Αυτοδιοίκησης προς το μικρό νησί τους.


6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πω πω μούχλα !!! Σκέτη αρρώστεια. Καημένε Λάζαρε ανάθεμα τις επιλογές σου. Έυτυχώς που έβαλες το Γιακουμή στη παρέα σου τελευταία γιατί αυτοί που σου μαζεύει ο πεθερός είναι όλοι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΑΠΗ πρώην πολιτικών που στεγάζεται στον Σύλλογο Απολλωνιατών. Πρόεδρε Ανδρή θα κρατήσει για πολύ αυτή η εκμετάλλευση του Συλλόγου μας ή θα τον ξεκαθαρίσεις επιτέλους ;

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Μπάιλα Βασίλη Κορρέ Αντώνης Χωριανόπουλος Λάζαρος Θεόφιλος Απόστολος Κακλαμάνης Γιώργος Παπαμανώλης . Βάσω Παπανδρέου Χρήστος Πρωτόπαππας κ.τ.λ.


Όλα τα χουντικά κατακάθια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Δεινόσαυροι τις εξουσίας τοπικοί και γενικοί ήρθε η ώρα σας.

Αν είχατε ανοιχτές τις κουρτίνες και βλέπανε τους καλεσμένους σας
θα σας ταράζανε στην φάπα.
Ουστ δεινόσαυροι.

Ανώνυμος είπε...

Τιμήσανε την απουσία τους από το νησί μας τα τελευταία 16 χρόνια. Έλεος πια.

ο δεξιος είπε...

τιμησαμε τον αχρηστο το κορρε

Ανώνυμος είπε...

Όπως το λες 21:54. Τα καρκινώματα που κατέφαγαν το σαρκίο αυτής της δύσμοιρης πατρίδας. Οπορτουνιστές του κερατά που χρησιμοποίησαν το δημόσιο βίο για να προωθήσουν το τομάρι τους (και το γαμπρό τους κάποιοι). Στο διάολο όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Και ακόμα παραπέρα.