slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαμαρτυρία "Συμπαράταξης" για το θέμα της εκμίσθωσης των Σφαγείων Νάξου

Υπονοούμενα για την μετάθεση της ημερομηνίας του διαγωνισμού για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων Νάξου αφήνουν ο Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Στάθης Αγγελής και το Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Στάθης Πιτταράς. Και με επιστολή που απέστειλαν προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εν όψει και της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 22/2/2011 οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης αναζητούν εξηγήσεις :

"Θέμα«Ημερομηνία διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων Νάξου»

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 4ης Φεβρουαρίου 2011 αποφασίστηκαν ομόφωνα οι όροι διενέργειας της.... δημοπρασίας για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων Νάξου. Η ομόφωνη απόφαση αναφερόταν σε διενέργεια της δημοπρασίας την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011. Με έκπληξη διαπίστωσα, από την δημοσίευση των όρων της δημοπρασίας στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.e-naxos.eu), ότι ημερομηνία διενέργειας της δημοπρασίας έχει μετατεθεί για την 10η Μαρτίου 2011.

Εύλογα, λοιπόν, εγείρονται τα παρακάτω ερωτήματα:

* Ποιοι είναι οι λόγοι της μετάθεσης της ημερομηνίας του διαγωνισμού;
* Γιατί δεν ενημερώθηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για την αλλαγή της ομόφωνης απόφασής τους;

Αναμένοντας τις απαντήσεις του Δημάρχου και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής στην Συνεδρίαση της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: