slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δηλώσεις Σαμαρά-Καραμανλή για τον Μ, Έβερτ

«Η Ελλάδα έγινε φτωχότερη σήμερα» δήλωσε ο πρόεδρος της για το θάνατο του ΝΔ κ. Αντώνης ΣαμαράςΜιλτιάδη Έβερτ, από την Φρανκφούρτη όπου βρίσκεται.

«Μόλις πληροφορήθηκα, στη Φρανκφούρτη όπου βρίσκομαι, τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ενός Αγωνιστή της Παράταξης, του τόπου, της Δημοκρατίας. Γιατί αυτό υπήρξε ο Έβερτ, πάνω απ όλα: Αγωνιστής! Στην οικογένειά του τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

«Με οδύνη αποχαιρετώ τον σημαντικό Πολιτικό, τον ξεχωριστό Άνθρωπο, το μεγάλο Φίλο. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνδεόταν με στενή φιλία με τον προκάτοχό του στην ηγεσία της ΝΔ, του είχε βαθιά εκτίμηση και τον επισκεπτόταν συχνά. Ο κ. Καραμανλής είχε επισκεφτεί τον Μιλτιάδη Έβερτ και στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την εισαγωγή του, ενώ ήταν διαρκώς ενήμερος για την πορεία της υγείας του.

2 σχόλια:

Κεντροδεξιός είπε...

Συχωρεμένος να είναι αλλά ήταν και ο πρωτοπόρος να γίνουν αρχηγοί της παράταξης ο Κωστάκης και ο Σαμαράκος. Αυτό μας έλειπε λοιπόν να μη τον λάτρευαν και οι δύο. Όμως θα τον ακολουθεί και η ευθύνη των λαθεμένων επιλογών που ήταν εις βάρος της παράταξης και της Χώρας.

ο δεξιος είπε...

μη χρησιμοποιης το ονομα κεντροδεξιος βρε ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑσε εχουμε καταλαβει