slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

4 σχόλια:

Παριανός είπε...

Αυτοί που υπηρέτησαν τα κατοχικά στρατεύματα του Χίτλερ και τους Βασιλιάδες προέρχονταν μέσα από την παράταξη της δεξιάς. Αυτοί λοιπόν οι Γερμανοτσολιάδες ήταν οι πατεράδες και οι παππούδες σας. Αυτοί υπηρέτησαν το Βασιλιά και την Χούντα για να πέσει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση το Γέρου της Δημοκρατίας. Οι καιροί άλλαξαν και δεν μπορείτε πια εσείς οι νεότεροι δεξιοί να κάνετε αυτά που έκαναν οι πατεράδες σας μαζί με το οικονομικό και διεφθαρμένο ντόπιο και ξένο κατεστημένο για να ρίξετε την κυβέρνηση του εγγονού του. Θα ξεσαβουρωθεί ο τόπος από τη σαπίλα σας και μετά αν βάλετε μυαλό μπορεί να δείτε και εξουσία. Είστε μαζί με τον αρχηγό σας και την φασιστοπαρέα του για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

παλικαρι εισαι γερμανος ?
η εισαι για τα πανυγηρια

Ναξιώτης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Παριανό. Ανιστόρητο παλικάρι διάβασε και λίγο νεότερη ιστορία 1900 - 2000 και θα καταλάβεις όσο παθιασμένος κομματικά και αν είσαι ότι βρίσκεσαι στην παράταξη που έχει φέρει διαχρονικά τις μεγαλύτερες εθνικές και οικονομικές συμφορές στην Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.

ο δεξιος είπε...

βρε ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑ διαβασε λιγο την ιστορια για να μαθεις ποιος ειναι ο παπους ,ειναι αυτος που εφτιαξε τη γιαρο και πολλα ακομη .και κατι αλλο επειδη ανηκεις στο κομα που κοροιδευε μια ζωη τους ελληνες,μηπως θυμασαι το εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο ,μετα τι εγινε γελοιε,μηπως θυμασαι τη μιμη να κατεβαινει απο το αεροπλανο και να την κανετε εθνικο ηρωα,μηπως θυμασαι το χρηματηστηριο .μηπως το λεφτα υπαρχουν και μη με προκαλεις δηθεν παριανε γιατι θα δεις και αλλα πολλα.ουστ