slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ENA MATΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21






Πράσινα φασιστοειδή χάρισμά σας οι αλήτες που μας κουβαλήσατε


Μανώλης εξ Απειράνθου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινό φασιστοειδές Μανώλη, ποιος είσαι εσύ βρε ρεμάλι που θα μας δώσεις μαθήματα πατριωτισμού. Είσαι ένα επικίνδυνο μισαλλόδοξο κομματόσκυλο που κάνει ρεζίλι το χωριό του και τη Νάξο. Με τους Τράγκιδες και Μιχελάκιδες δεν πρόκειται να δείτε προκοπή. Οι ήρωες και οι μαχητές της επανάστασης ήτανε αγράμματοι αλλά πραγματικοί πατριώτες και προοδευτικοί. Αποκλείετε να ήταν σαν τους πατεράδες και παππούδες σας, Γερμανοτσολιάδες και καταδότες στους κατακτητές. Φαντάσου να παρουσιάσουν βίντεο με φρικτές σκηνές από την Μικρασιατική καταστροφή μαζί με φωτογραφίες των έξη και του χωριανού σου Πρωτοπαπαδάκη. Ή μήπως τυχαία έγινε και εκείνη η εθνική καταστροφή. Η Βασιλόφρων παράταξη σας έφερνε πάντα την εθνική και οικονομική καταστροφή και ερχόταν πάντα, όπως και τώρα μια δημοκρατική κυβέρνηση για να σώσει τη χώρα μας. Ουστ λέρα που δεν τολμάς να γράφεις επώνυμα. Τόλμησε το και θα πάρεις επώνυμα την απάντηση. Θρασύδειλε.

PANOXORIANOS είπε...

AYTOS PREPEI NA EINE O TYPOS ME TO MOYSAKI KAI PREPI NA TON LENE MPOYGIOYKA. AYTOS BRE EBALE SYMBOYLOS ME TO MARGARITI KAI PATWSE. AYTOS TO EPEZE KKE TWRA TI TO PEZEI;; MAKAKAS !

Ανώνυμος είπε...

Μανώλης εξ Απειράνθου.. Πόσοι δεν θα θέλανε να είναι από αυτό το χωριό....Όλοι εκτός από αυτόν που υπογράφει αυτές τις ανοησίες. Οι Απεραθίτες έχουν τα κότσια να γράφουν το όνομά τους σε ότι δημοσιεύουν. Μανωλάκι, μας προσβάλει σαν Απεραθίτες ότι γράφεις. Αν έχεις το θάρρος το όνομά σου. Εμένα με λένε Φλώριο Μπαρδάνη. Νιώθω και είμαι Απεραθίτης. Νιώθω και είμαι Ναξιώτης. Έχω το θάρρος να βάλω το όνομά μου σε ότι γράφω. Εσύ το έχεις; Δε νομίζω, γιατί σου αρέσει να σχολιάζεις τις όποιες αθλιότητές σου πίσω από την ανωνυμία.Το χωριό της κουλτούρας, της παράδοσης, της ευαισθησίας και της Δημοκρατικής ωρημότητας δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από την ανωνυμία. Μην προσβάλεις λοιπόν με τα γραφόμενά σου εμένα αλλά και τόσους άλλους χωριανούς μας που δίνουμε αγώνες ΕΠΩΝΥΜΑ ώστε ο τόπος μας να δει χαϊρι και προκοπή. Σε ευχαριστώ Μανωλάκι αν με διάβασες και πιστεύω αυτό το κειμενάκι μου, να ξυπνήσει μέσα σου αυτό που συνηδειτά αφήνεις να παρασύρει τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου να αφεθεί ελεύθερο.

Ν. Ξαγοράρης είπε...

Θέλω να συγχαρώ τον επώνυμο κ. Φλώριο Μπαρδάνη από την Απείρανθο της Νάξου, για το κείμενο του. Είμαι ένας νέος από την Σύρο και λέγομαι Νίκος Ξαγοράρης. Έχω έρθει στη Νάξο και επισκεφθήκαμε την Απείρανθο και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις από το χωριό και τους ανθρώπους σας. Μπαίνω πότε πότε στο BLOG της Νάξου γιατί θέλω να ενημερώνουμε για όλα τα νησιά. Την ωραία εντύπωση που είχα για τους ναξιώτες μου την χαλάει αυτός ο κ. Μανώλης εξ’ Απειράνθου. Μπορεί να έχω άδικο, αφού δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά αυτό νοιώθω χωρίς να το θέλω. Λίγος σεβασμός στο ιστορικό και παραδοσιακό χωριό σας, με τόσες πολλές προσωπικότητες κ. Μανώλη δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Να ευχαριστήσω κατ΄αρχήν τους συγχωριανούς μου που διαβάζουν τις σαχλαμάρες μου,όπως τις λένε. Επιτρέψτε μου όμως να πω δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι δεν λέγομαι Μπουγιούκας και ούτε έχω μούσι κι ούτε ποτέ είχα. Αυτή η ιστορία με τα υποθετικά ονόματα θα πρέπει να σταματήσει. Το δεύτερο είναι ότι, εάν σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε, μπορείτε με ένα απλό κλικ να φύγετε από τον συγκεκριμένο ιστοχώρο ή όπως θέλετε πείτε τον. Κανείς, ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσείς, είμαστε σε θέση να μονοπωλούμε τον πατριωτισμό κανενός. Τα γεγονότα κρίνουν αν αυτά που λέμε ή που είπαμε είναι σαχλαμάρες. Όπως επίσης είναι εντυπωσιακό ότι προκειμένου να υπερασπιστούν κάποιοι, τον ανθέλληνα κατ΄εμέ, Πάγκαλο, βρίζουν εμένα ή τον πατέρα μου, χωρίς καν να τον γνωρίζουν. Και βέβαια θα συνεχίσω να γράφω κάτι που κρίνω ότι πρέπει να το γράψω, όσο και αν αυτό δεν αρέσει.Δεν ζήτησα και ούτε ζητάω την άδεια κανενός.Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κανέναν απ΄το χωριό επώνυμα, παρ΄ότι θα μπορούσα να το έχω κάνει. Κι αυτό επειδή ακριβώς δεν χρησιμοποιώ το πλήρες μου όνομα. Και να είστε σίγουροι πως όταν απευθυνθώ σε κάποιον Απεραθίτη θα απευθυνθώ επώνυμα για να ξέρει ποιος και γιατί τον κατηγορεί. Θα ήμουν πράγματι θρασύδειλος φίλε ανώνυμε,εάν κατηγορούσα κάποιον ανώνυμα. Αυτά. Και πάλι σας ευχαριστώ και χαίρομαι που με την ευγένεια σας κάνετε περήφανο το χωριό μας.

Μανώλης εξ Απειράνθου