slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Α ρε ΠΑΣΟΚαρα αθάνατη

Η Ελλάδα έχασε τους Μεσογειακούς

Οριστική απόφαση
Πήραν πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες!


Η τεράστια καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων ήταν η αιτία που η ΔΕΜΑ πήρε πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα διεξάγονταν στο Βόλο και στην Λάρισα.

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση στο Παρίσι να μην γίνουν στις θεσσαλικές πόλεις οι Μεσογειακοί Αγώνες αφού οι διαρκείς καθυστερήσεις και οι συνεχείς αναβολές στην εξέλιξη των έργων που υπήρξαν από ελληνικής πλευράς εκνεύρισαν τους ιθύνοντες.

Η κυριότερη αιτία ήταν το έργο του Μεσογειακού χωριού. Η Ελλάδα βλέποντας να μην μπορεί να το υλοποιήσει στο Βόλο και την Λάρισα, τελικά πρότεινε η φιλοξενία των αθλητών που θα συμμετείχαν στην διοργάνωση θα φιλοξενούνταν σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.

Η Ελλάδα είχε ερωτηθεί στο παρελθόν αν θα μπορέσει να διοργανώσει τους Αγώνες, μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, όμως η ελληνική κυβέρνηση είχε εγγυηθεί και υποσχεθεί πως θα διεξαχθούν κανονικά.

Θυμίζουμε ότι βάσει του προγραμματισμού, οι αγώνες θα διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου του 2013 και σ αυτούς θα συμμετείχαν 4.000 αθλητές από 24 διαφορετικές χώρες. Τα αγωνίσματα θα διεξάγονταν κατά κύριο λόγο στον Βόλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μη λασπολογούν τα φασιστοειδή της Ρηγίλλης και του Μπλοκ ας απαντήσουν στα ερωτήματα, ποια χρονιά αποφασίστηκε η ανάθεση στην Ελλάδα η διεξαγωγή των αγώνων και τι έργα, μελέτες κλπ άφησε η Ν.Δ μέχρι που την κοπάνησε. Αυτά για να γίνουν χρειαζόταν πολύς χρόνος και μεγάλη προετοιμασία. Τι άφησαν φεύγοντας και τι βρήκαν ερχόμενοι οι άλλοι για να προλάβουν να κάνουν τους αγώνες.

ο δεξιος είπε...

βρε χαζοχαρουμενε βλακα πασοκοραγια δεν ειδες γιατι μας πηραν τους αγωνες,γιατι η κυβερνηση των τυχοδιοκτων δεν φροντισε να βγαλει τις εγγυησεις γιατι αρνηθηκε το οικονομικων

Ανώνυμος είπε...

OYΣΤ ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΟΡΑΓΙΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΙΑ ΣΚΑΣΕ