slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι Σαμαράς-Καραμανλής θα έρθουν στα χέρια

http://static.doldigital.net/webstatic/B84197350264382F27CADF97B513B153.jpgΤη θέση της ΝΔ στο θέμα του χρόνου αποπληρωμής του δανείου από την τρόικα, ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς. Όπως είπε, η ΝΔ ζητεί την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους δανεισμού, και έκδοση ευρωομολόγων.

«Η δικιά μας θέση είναι καθαρή: Επιμήκυνση πρώτον. Ταυτόχρονη μείωση του κόστους δανεισμού, δηλαδή του επιτοκίου, δεύτερον, και τρίτον ευρωομόλογα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, για τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραµανλή, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Το «παρών» θα δώσουν -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής (ΙΚΚ) Πέτρος Μολυβιάτης, ο αντιπρόεδρος του ΙΚΚ Αχιλλέας Καραμανλής, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο μητροπολίτης Άνθιμος κ.ά.

Ωστόσο, ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η παρουσία στην εκδήλωση του τέως πρωθυπουργού και τέως προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή (ΣΣ. Ναι ναι δίκιο έχετε οι ΔΟΛιοι... υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι Σαμαράς-Καραμανλής θα έρθουν στα χέρια και θα ανταλλάξουν και μπουνιές προκειμένου να ικανοποιηθεί η μαλακία που σας δέρνει...).

Newsroom ΔΟΛ

Δεξί Εξτρέμ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν θέλουμε εμείς οι άλλοι της παράταξης να έρθουν στα χέρια, εμείς θέλουμε να αγκαλιαστούν, να φιληθούν, έτσι όπως πραγματικά νοιώθουν, για να φανεί η υποκρισία Σαμαρά και ποιοι τον στήριξαν για να γίνει αρχηγός. Αυτό φίλοι θα πει καθαρίζουμε από το παρελθόν μας; Έτσι θα πάτε εσείς μπροστά; Εμείς τις αποφάσεις μας τις πήραμε. Για και χαρά σας παλιόφιλοι.