slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αφού δεν το κάνουν βουλευτές της ΝΔ το κάνει ο Παπαδημούλης: Ζητά διευκρινήσεις για τα ανείσπρακτα χρέη

Όπως γράψαμε πριν μερικές μέρες έχει περάσει πάνω από ένας μήνας απ' όταν ο Παπακωνσταντίνου απέσυρε την τροπολογία για χάρισμα χρεών σε μεγαλοφειλέτες, που πήγε να περάσει νύχτα και υποσχέθηκε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τον πλήρη κατάλογο των οφειλετών του δημοσίου. Οι βουλευτές της ΝΔ, που συνεχίζει να δίνει εικόνα παιδικής χαράς με τον καθένα να κινείται κατά το δοκούν αφού δεν υπάρχει γραφείο τεκμηρίωσης να τους συντονίζει κεντρικά (ερωτήσεις, δράσεις, εμφανίσεις κ.λπ) απαξιούν να ασχοληθούν με το θέμα και έτσι τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν αυτοί την κάνει προς τιμήν του ο Παπαδημούλης:

Τα πλήρη στοιχεία ανά οφειλέτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) και ανά ΔΟΥ στην οποία έχει γίνει η σχετική βεβαίωση της οφειλής, ζητά μεταξύ άλλων από τον υπουργό Οικονομικών με επίκαιρη ερώτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτηρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής ζητά επίσης να γίνει γνωστός ο λόγος ανά οφειλέτη για τον οποίον θεωρείται ότι είναι αδύνατη η είσπραξη του χρέους. Ερωτά επίσης τον αρμόδιο υπουργό αν έχουν γίνει όλες οι σχετικές διαδικασίες έρευνας (εικονικές μεταβιβάσεις περιουσιακών στοιχείων, δέσμευση περιουσιακών στοιχείων κλπ). Τέλος ζητά να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό με τον οποίο το υπουργείο αντιμετωπίζει σήμερα την κατάσταση ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον συσσώρευση ανείσπρακτων χρεών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: