slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μια απάντηση στο Ρουσφετοκτυπημένο οπαδό του Σαπιοκοιλία

Ο/Η Ρουσφετοκτυπημένος είπε...Ο Πάγκαλος με απόλυτη ειλικρίνεια λέει τα αυτονόητα, αυτά δηλαδή που όλοι γνωρίζουμε εδώ και 100 χρόνια και ας είναι ένας από τους λιγότερο ασχοληθείς με τη ρουσφετολογία. Γι’ αυτό έχει και τη δύναμη να τα λέει δημόσια και έξω από τα δόντια. Οι άλλοι που έχουν κάνει πολλαπλάσια δεν λένε κουβέντα επειδή θέλουν να κρυφθούν, υποκρινόμενοι. Αυτά που έκανε ο δικός μας ο ναξιώτης, τα δυο χρόνια που ήταν βουλευτής είναι πολύ περισσότερα από τα τριάντα χρόνια του Πάγκαλου. Αντί δηλαδή να πείτε μπράβο! που τα λέει ντόμπρα και χύμα, τον κατηγορείτε κι’ από πάνω, ενώ τους άλλους, με πρώτο τον τοπάρχη μας και παλιότερα τον Χωματά τους αφήνετε στο απυρόβλητο .

Κύριε Πάγκαλε, δεν πιστεύω να διορίσατε κι εσείς;



Ενας ...κακοήθης αναγνώστης μας έστειλε αυτό το ΦΕΚ. Δεν πιστεύω να έχετε κάποια συγγένεια; Έχετε βέβαια μια κόρη Αριάδνη. Τη θυμόμαστε από την τρομοκρατική επίθεση στην Πατριάρχη Φωτίου. Δεν πιστεύω να είναι αυτή που διόρισε η Ν.Δ. όταν βγήκε,με τη σύσταση προσωποπαγούς θέσεως; (26-3-2004). Δείτε το ΦΕΚ και διευκρινίστε μας: Εργάζεται η κόρη σας στη Βουλή;

1 σχόλιο:

Ρουσφετοκτυπημένος είπε...

Ο λεγόμενος διορισμός που έγινε επί Ν.Δ., που δεν ήταν σε μόνιμη αλλά σε δόκιμη θέση, έχει να κάνει με το κατά νόμον (κακώς) δικαίωμα των κομμάτων και των εν ενεργεία βουλευτών να τοποθετούν σε προσωποπαγείς θέσεις στη Βουλή 1 ή 2 πρόσωπα της επιλογής τους, χωρίς τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Τη διαδικασία αυτή ακολούθησαν όλα τα κόμματα και όλοι οι βουλευτές της Βουλής, όπως και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ (πιθανόν να υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις). Αυτό έκανε και ο Πάγκαλος (κακώς), αλλά δεν έκανε χρήση της μονιμότητας η κόρη του, η οποία έφυγε και εργάζεται αλλού, εκτός Βουλής. Αυτό που έκαναν όλοι (κακώς) πας να του προσάψεις εμφανίζοντας τον ως αρχιερέα του ρουσφετιού. Δεν βρήκες κάτι πιο σοβαρό να βγάλεις εις βάρος του. Ήταν και συνεχίζει να είναι ο Πάγκαλος από τους πιο πολέμιους κατά του ρουσφετιού. Και επειδή τα λέει έξω από τα δόντια (ορισμένες φορές υπερβολικά), ενοχλεί.