slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απλά δείτε και ακούστε ή αλλιώς...έχουμε ότι μας αξίζει

...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)




Ο καθηγητής Ρίτσανρτ Γουλφ έχει γεννηθεί το 1942, είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, του Στάνφορντ και του Γέηλ και έχει διδάξει σε διάσημα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Άμχερστ της Μασαχουσέτης, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Έχει ειδικευτεί στη μαρξιστική ανάλυση και συνεργάστηκε με τον μαρξιστή φιλόσοφο Λουίς Αλτουσέρ και τον Ετιέν Μπαλιμπάρ, επίσης μαρξιστή.
Ήταν καθηγητής του ΓΑΠ στο κολέγιο Άμχερστ της Μασαχουσέτης

Να τον χαίρεστε συντρόφια τον πρωθυπουργό σας και...
Να τον ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

2 σχόλια:

Φυροϊστριώτης είπε...

Νάτος βάρεσε και πάλι ο Σαχλαμάρας. Βρε παιδάκι μου πότε θα πάρεις χαμπάρι ότι στα πολιτικά θέματα είσαι νούμερο. Τέτοια νούμερα είναι και οι άλλοι του Blog και δεν σε ξαποστέλουν

Ανώνυμος είπε...

Βρε χωριανέ εσύ πρέπει να είσαι Μαρξιστής. Τι δουλειά έχεις εκεί μέσα στο Καπιταλιστικό blog. Εκτός και αν είσαι ο Μανόλης ο Μπου....κας. Ρε φίλε εσύ λοιπόν πρέπει να είσαι που έχεις πάρει μεταγραφή στη δεξιά για να στηρίξεις τη φτωχολογιά και να κτυπήσεις την πλουτοκρατία. Μπράβο χωριανέ μαζί σου κι’ εγώ. Μαρξιστής κι’ εγώ μαζί σου και με τον Μπούλη, το Σαμαρά, το Βρούτση, με όλους αυτούς για να διώξουμε το κόμμα του κεφαλαίου, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών των λαμογιών και να φέρουμε στην εξουσία το κόμμα της φτωχολογιάς, της διαφάνειας, της εντιμότητας . Τρέμετε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, εμείς θα κάνουμε την ανατροπή και όχι εσείς. ΤΡΕΜΕΤΕ! ΖΗΤΩ η ΝΔ.