slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι άνευ ουσίας Προεδρικές διαπιστώσεις και .... νουθεσίες!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

κ. Πρόεδρε

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι σέβομαι το θεσμό και το πρόσωπο σας το οποίο είχα και έχω ανάγκη να θεωρώ υπερκομματικό την δεδομένη δύσκολη περίοδο της πατρίδας μας. Όμως τον τελευταίο καιρό κάθε φορά που ακούω τις δηλώσεις, διαπιστώσεις και παραινέσεις σας νιώθω πίκρα και αγανάκτηση γιατί αισθάνομαι ότι ευτελίζεται ο θεσμός αλλά και η δική σας υστεροφημία!!!


Μιλάτε πάλι και θεωρείτε στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σας τους “ανώνυμους” φοροφυγάδες, τα μικρά ψάρια που λέει και ο λαός ως την μεγαλύτερη ρίζα του κακού αλλά δεν λέτε ότι τους δημιούργησε εντέχνως η κρατική ανεπάρκεια για να κλέβουν ανενόχλητα και ασύστολα τα μεγάλα ψάρια και οι μεγαλοκαρχαρίες νταβατζοπροστάτες του συστήματος.
Ψιθυρίζεται κάτι και για τις ευθύνες του Πολιτικού κόσμου αλλά δεν θυμόμαστε πότε να τιμωρήθηκε ένας επώνυμος επιχειρηματίας φοροκλέπτης ή κανένας πολιτικός μιζαδόρος για να λουφάξουν και να φοβηθούν και οι μικρότεροι!!!
Ναι κύριε Παπούλια αν θέλατε να είστε πραγματικά χρήσιμος και να μείνετε στην ιστορία αυτού του τόπου για πάντα έπρεπε να έχετε ήδη παραιτηθεί καταγγέλλοντας την κοροϊδία τα ψέματα και τις υποσχέσεις που μας αράδιασε ο σημερινός πρωθυπουργός προεκλογικά το φθινόπωρο του 2009 για να αρπάξει την ψήφο μας. Μια παραίτηση που θα μπορούσε να είχατε κάνει και επί Πρωθυπουργίας Καραμανλή τότε που βοούσε η Ελλάδα από τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου της Siemens και την μπόχα με την ιστορία του Ζαχόπουλου!!!
Θα έπρεπε να αντιδράσετε και στο πρόσφατο παρελθόν αρνούμενος να υπογράψετε τις υπουργικές αποφάσεις που παρακάμπτουν την ολομέλεια της Βουλής και μας δένουν χειροπόδαρα στην σκλαβιά του μνημονίου των ΔουΝουΤάδων.
Με την μέχρι τώρα στάση σας πέρα από τις διαπιστώσεις και νουθεσίες σας στην ουσία καθιστάτε ανεύθυνους τους πραγματικά υπεύθυνους μια και μέσα στην τωρινή κοινοβουλευτική ομάδα είναι πολλοί από αυτούς που καταγγέλλεται στο Πρωτοχρονιάτικο σας μήνυμα.
Τι θα πρέπει να σκεφτούμε εμείς οι απλοί πολίτες και από που να προσδοκούμε βοήθεια και στήριξη απέναντι σε όλη αυτή την εκτροπή όταν ο ίδιος ο πρόεδρος μένει σιωπηλός και αδρανής στα μεγάλα και στα σημαντικά και αρκείτε στον διακοσμητικό ρόλο που φρόντισαν να του αναθέσουν οι πραγματικοί εξουσιαστές του τόπου.
Τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παλαμοκρουστές βουλευτές που ο λαός τους φωνάζει εν ............χορώ αρκετά συχνά στην περίβολο της Βουλής “Κλέφτες κλέφτες” και κανένας τους δεν έχει το θάρρος να διαχωρίσει την θέση του και να πει “εγώ παραιτούμαι γιατί δεν είμαι κλέφτης”
κ.Πρόεδρε με όλο το σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο και την ιστορία σας νομίζω ότι μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε την λύση που έχει ανάγκη ο τόπος μας αυτή τηνστιγμή.
Παραιτηθείτε τώρα καταγγέλλοντας τους πραγματικά υπεύθυνους και να είστε σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες θα ενεργοποιηθούμε και θα αναλάβουμε την ευθύνη να τα ξανακτίσουμε όλα από την αρχή!!!

Υποσημείωση:

Ζητώ συγνώμη από τους ευπρεπείς επώνυμους σχολιαστές που δημοσιεύω με απενεργοποιημένη την δυνατότητα σχολίων αλλά θέλω να προστατεύσω τους (κακοήθεις) ανώνυμους οι οποίοι εκτίθενται με το χειρότερο τρόπο εκτελώντας πολλές φορές διατεταγμένη υπηρεσία.
Οι συγκεκριμένοι εγκάθετοι τύποι μη έχοντας επιχειρήματα σχολιάζουν με αναίσχυντο και προκλητικό λόγο με σκοπό να προσβάλουν προσωπικά τον εκάστοτε επώνυμο αρθογράφο αλλά το χειρότερο να αποπροσανατολίσουν και να φαιδρολογήσουν εις βάρος του θέματος αλλά και γενικά εις βάρος των Blogs και των Blogger
Όποιος φίλος/η έχει την επιθυμία να ανταλλάξουμε αντιθέσεις και απόψεις για τα γραφόμενα μου ας χρησιμοποιήσει το προσωπικό μου e-mail το οποίο υπάρχει πάντα σε όλες μου τις αναρτήσεις.

Ευχαριστώ