slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απόλυτη κυριαρχία Ρήγα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βασικό κριτήριο των επιλογών οι σχέσεις με τον υφυπουργό Ανάπτυξης

Ο Ναξιώτης  Γιώργος Γκούφας πρώτος  πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και ο  Συριανός  Τζώρτζη Μακρυωνίτη


Στην   Ερμούπολη της Σύρου συνεδριάζει τώρα  για πρώτη φορά το αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο . Για εκλογή του προεδρείου για τη πρώτη διετία και της Οικονομικής Επιτροπής με μυστική ψηφοφορία. Για τη θέση του προέδρου, η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη έχει αποφασίσει να προτείνει τον φύλα προσκείμενο στον  υφυπουργό Ανάπτυξης  Παναγιώτη Ρήγα τονΝαξιώτη Λυκειάρχη Γιώργο Γκούφα .

Ως προς την επιλογή των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Μαχαιρίδης έχει καταλήξει στο διορισμός του Συριανού Τζώρτζη Μακρυωνίτη .Οι θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα θα προέλθουν από το σύνολο της μειοψηφίας. Υποψήφιοι  αντιπρόεδροι  από την παράταξη Κόκκινου προβάλλουν  ο Γιάννης Γιαννακάκης Γιάννης Γιαννακάκης η ο Γιώργος Ζωγραφίδης και η θέση του Γραμματέα θα προέλθει από τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας. Στην ίδια συνεδρίαση θα εκλεγεί η Οικονομική Επιτροπή η οποία θα αποτελείται από 5 μέλη της πλειοψηφίας και 3 της μειοψηφίας. Στην Επιτροπή θα προεδρεύει ο Περιφερειάρχης η ο ορισμένος από τον ίδιο αντιπεριφερειάρχης.

1 σχόλιο:

Ναξιωτάκι είπε...

Μια χαρά τα κατάφερε ο Γκούφας, προς μεγάλη λύπη του Λαζαράκου. Τι τις θέλεις Λαζαράκο μου τις κοματικές πειθαρχίες με αυτές δεν βγάζεις τίποτα. Ο Λυκιάρχης τι έχασε, που το παίζει πότε από εδώ και πότε από εκεί. Τι μια με τον Λεβογιάννη, την άλλη εναντίον του. Μετά με τον Ανωμερίτη κολιτός και μετά σε απόσταση. Με το αριστερό χέρι τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και με το δεξί, όποτε χρειάστικε της Ν.Δ. Με τον Ελευθερίου στις δημοτικές το 1998 κατά του ΠΑΣΟΚ (Βασιλάκης), το 2002 με την Ν.Δ. (Μπαρδάνης)κατά του ΠΑΣΟΚ (Τζουάνης, το ίδιο και το 2006 για να χάσει το ΠΑΣΟΚ (Τζουάνης). Το 2000 στις βουλευτικές με κάποιο Συριανό, κατά του Ναξιώτη το ίδιο και το 2004. Το 2007 με Βρούτση και γίνεται Λυκιάρχης, το 2009 με Ρήγα κατά του Ναξιώτη (Καπίρης), και τώρα με τις πλάτες του Ρήγα Πρόεδρος του Περιφεριακού συμβουλίου. Μια χαρά τα κατάφερε και μπράβο του. Τρέχα τώρα Λαζαράκο με τις κοματικές πειθαρχίες σου.