slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαφήμισης και Προβολής του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου

Συνεδρίασε εχθές Πέμπτη η Επιτροπή Διαφήμισης και Προβολής του Σωματείου μας «Φιλοξενία» της οποίας Επικεφαλής είναι το μέλος του Δ.Σ μας Μιχάλης Ρούσσος «Scirocco”. Η συνάντηση κράτησε δύο ώρες και αναπτύχθηκαν οι άξονες δράσεις του 2011. Δρομολογήθηκαν οι ενέργειες εκείνες που έχουν να κάνουν με κάποιες συγκεκριμένες επαφές την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.
Η τουριστική προβολή του Σωματείου θα
επικεντρωθεί στον Ελλαδικό χώρο. Προτάθηκαν ιδέες διοργάνωσης μεγάλων events (για προσέλκυση κοινού στο νησί) και επίσης ενέργειες καθορισμού και αναβάθμισης του προφίλ της Εστίασης στην Νάξο και Μικρές Κυκλάδες. Η ανάγκη προβολής του Δήμου συνολικά θεωρείται αναγκαία και η πλέον αποδοτική. Προτάθηκε η αναζήτηση εξειδικευμένων συνεργατών οι οποίοι θα μπορέσουν να μας καθοδηγήσουν στις ανάγκες του σύγχρονου τουριστικού marketing.

Συζητήθηκε η ανάγκη (παράλληλα με τις άλλες ηλικίες) στόχευσης στο ηλικιακό γκρουπ επισκεπτών 18-30 ειδικότερα εφέτος που το πρόβλημα στους Έλληνες είναι μεγαλύτερο. Επίσης συζητήθηκε η μελέτη του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης (που βρίσκεται στα συρτάρια Δήμου) και η αξιοποίηση του εργαλείου αυτού στο οποίο ιεραρχούνται οι δράσεις καθώς και ο τρόπος υλοποίησης τους για την διαμόρφωση του Ναξιακού Τουριστικού Προϊόντος.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με τους άλλους φορείς ώστε να μπορέσουν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά όλοι οι πόροι για τους κοινούς στόχους.


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής

Δεν υπάρχουν σχόλια: