slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση αντιπροσωπείας με τον Δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη

«ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» Νάξος, 10-1-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα, 10 του Γενάρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» με τον κ. Μαργαρίτη Μανόλη, Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Την αντιπροσωπεία της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» αποτελούσαν η επικεφαλής του συνδυασμού και δημοτικός σύμβουλος κ. Ψαρρά Ευδοκία, οι εκλεγμένοι στις τοπικές κοινότητες σύμβουλοι κκ. Πάσουλας Μιχάλης και Κορρές Γιάννης, καθώς και τα μέλη και υποψήφιοι του συνδυασμού κκ Λεβογιάννης Μιχάλης, Κορρές Βαγγέλης, Καλογείτονας Κυριάκος, Τομπάς Πλάτωνας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» προκειμένου να ενημερωθεί για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δήμου, τον προγραμματισμό και τις προτεραιότητες που ιεραρχεί ο κ. Δήμαρχος τόσο για προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών όσο και τον τομέα ανάπτυξης των νησιών μας. Η αντιπροσωπεία της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» έθεσε επίσης στον κ. Δήμαρχο το πρόβλημα της μη καταβολής των μισθών των εργαζομένων στον εργολάβο καθώς και των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ του παλιού Δήμου Νάξου που έχουν να πληρωθούν 14 μήνες, από το Σεπτέμβρη του 2009.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά του γυρεύουν του ανθρώπου και βιάζοντε. Ας περιμένουν και μετά από 1-2 χρόνια που θα καταλάβει που βρίσκεται και ποιος είναι ο πραγματικός του ρόλος να πάνε να τον συναντήσουν. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του βρίσκεται ακόμη υπνοτισμένοι και όταν ξυπνήσουν τα ξαναλέτε.