slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φαντασιώσεις Κουρτάκη τα περί ρήξης Σαμαρά-Καμμένου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJNUgTGVtDsTzYMulbmXFJkmE1qD81QlKHHbLDV8TmunsDUJKg20XmmdnDgxKgd_Q6l6AggyxQa9XfNvkdlykqfli9jPaPGYy5oFeHi6nm3IZsK4JuSiFOUbJGH_1F92ELAXTAVufQWRfJ/s400/%CE%A3%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3_%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A3Πριν διαβάσετε τι λέει το olympia.gr για τα μυθεύματα Κουρτάκη-parapolitika.gr περί ρήξης Σαμαρά-Καμμένου, δείτε τη φώτο αριστερά: 1984 Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ στην Πύλο, Α. Σαμαράς 33 ετών, Π. Καμμένος 19 ετών ΟΝΝΕΔίτης... για να ξέρουν και να μαθαίνουν μερικοί όψιμοι Σαμαρικοί από πότε οι δύο πολιτικοί είναι φίλοι...


Διαβάστε τώρα και την διάψευση της Ρηγίλλης στις φαντασιώσεις Κουρτάκη:

Οργή έχουν προκαλέσει στην Ρηγίλλης τα δημοσιεύματα δικτυακών τόπων που προαναγγέλουν διαγραφή Καμμένου και αποστάσεις Σαμαρά από τις επιλογές του σχετικά με το πόρισμα της εξεταστικής.

“Ανυπόστατες με σαφείς σκοπιμότητες” αυτές οι φήμες σύμφωνα με τους στενούς συνεργάτες του Σαμαρά αφού η ΝΔ δήλωσε ότι είναι θεμιτός οποιοσδήποτε έλεγχος σε στελέχη του κόμματος και πρώην υπουργούς για την υπόθεση Siemens, άσχετα εάν δεν αναφέρονται στο κεντρικό πόρισμα.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καν “θέμα Καμμένου”, ούτε σε επίπεδο δυσαρέσκειας.

Η συνέχεια όμως γι’ αυτές τις φήμες θα δοθεί εσωκομματικά αφού έγινε γνωστό ότι διαδικτυακή “περσόνα” ποζάρει ως παράγοντας στην Ρηγίλλης και διαρρέει αυτές τις αθλιότητες ως δήθεν “επίσημες τοποθετήσεις”.Ήδη γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα της περσόνας αλλά και του στελέχους που διέρρεε ότι “είναι βασικός συνεργάτης της ηγετικής ομάδας”

Καιρός είναι, γιατί οι συνθήκες απαιτούν σοβαρότητα και όχι καραγκιοζιλίκια που εξοργίζουν όχι μόνο τον Σαμαρά αλλά την κοινωνία ολόκληρη.

http://olympia.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκοτίστηκε ο κόσμος από τις παλιές σχέσεις Σαμαρά – Καμένου. Οι νεότερες έχουν σημασία. Και το ερώτημα το μεγάλο είναι. Συμφώνησε ο Καμένος με την αποστασία και το ρίξιμο της κυβέρνησης της ΝΔ το 1993. Του έχει δικαιολογήσει τη πράξη του εκείνη. Γιατί να μην ακολουθήσουν ΝουΔήτες το παράδειγμα του αρχηγού τους. υπάρχει και ο αδελφός πολιτικός χώρος. Χιλιάδες φωτογραφίες υπάρχουν με αγκαλιές και φιλιά μεταξύ πολιτικών και μετά από χρόνια είναι σε αντίπαλους συνδυασμούς και στα μαχαίρια.