slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ!!!

δήλωση

του τέως δημάρχου Νάξου Νικόλαου Μαράκη

Ο πρώην δήμαρχος Νάξου και νυν επικεφαλής της μειοψηφίας του νέου δήμου «Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» Νικόλαος Μαράκης μίλησε αποκλειστικά στο Blog μας σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για αποχώρησή του από το Δήμο.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, τόνισε τα εξής:

"Το τι θα κάνω θα το αποφασίσω ΕΓΩ και όχι τα διάφορα παπαγαλάκια.

Σίγουρα πάντως δεν θα τους κάνω τη χάρη.

Θέλω να διαβεβαιώσω το 43% του ναξιακού λαού, που μας ψήφισε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ότι θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή του.

Προτάσεις προς εμένα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν μου αρέσει να παίρνω αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Θέλω να ηρεμήσω για να πάρω τις αποφάσεις μου".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε πολύτιμο εργαλείο , είναι γνωστό ότι προτάσεις σε κομματόσκυλα πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν ,εχω εγώ πρόταση ... υπεύθυνος κολόνας ΦΦΦ φωτισμού στην Παπαβασιλείου μονο κατά αποκλειστικότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ EVER ΚΑΝΌΝΙΣΕ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων αλλά πρίν εκλεγεί ο Μανωλάκης. Μετά από 2-3 χρόνια θα τη χάση αυτή τη πρωτιά από το Μανωλάκη που θα είναι ο χειρότερος όλων των εποχών.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό.Ο Μάρακας θα φύγει από το νησί μόνο αν ο Μανόλης βγαλει τους σκελετούς από την ντουλάπα ,,,και θα φύγει για να αποφύγει την ξεφτίλα καταλήγοντας στην καλύτερη σε καμία μπουζου παρέα με τον γιο του.
Αν ο Μανόλης δεν βγαλει τους σκελετούς θα πάρει το ίδιο καράβι που πήρε και ο προηγούμενος.
Ας αποδώσει η δικαιοσύνη επιτέλους αυτά που αξίζουν στον καθένα τους για να μην τους τα ανταποδώσει ο κόσμος στο δρόμο.


ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανώλης δεν θα βγάλει τίποτα, γιατί και αν υπάρχει κάτι δεν έχει τα κότσια να το βγάλει. Έκανε τη δουλειά του προεκλογικά, πείρε τα ψηφάκια και τώρα πάπαλα. Θα το δείτε. Αν έχει κότσια ας ζητήσει να γίνουν έλεγχοι, όπως έκανε στον Πειραιά ο Μηχαλολιάκος. Όλα τα άλλα είναι λόγια για άσχετους. Ας τολμήσει, εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR ( ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΟΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΑΠΟΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΗΓΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ. ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ"!!!
ΠΗΓΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΟΥ!!
ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαράκης δεν έχει το χρήμα του Μαργαρίτη τον οποίο διαλέξατε για τον πλούτο του και όχι για το πλούτο των γνώσεων και των ικανοτήτων του. Σε αυτά τα δύο, δυστυχώς για τη Νάξο είναι πάμφτωχος και θα το πληρώσουμε. Τον διαλέξατε, γιατί χρειαζόταν πολύ χρήμα για να κερδισθούν οι εκλογές και το καταφέρατε και όχι για να πάει η Νάξος μπροστά. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τώρα για τον πούλο χυδαίε προηγούμενε ο δικός σας μάλλον θα πρέπει να διαθέτει πουλάκι. Εννοώ με την έννοια του δυναμισμού και της αποφασιστικότητας. Τρέμει τον εαυτό του ο άνθρωπος.

νεος είπε...

τα προβληματα αρχισαν .ο προεδρος ταχει παρει και η κατασταση στη χωρα ειναι ασκημη βεβαια δεν ξερουμε αν εχει κοτσια ο συμπαθεστατος μακης να κοντραριστει ,αλλα βεβαια η καρεκλα ειναι γλυκια ,θα δουμε