slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης :Χωρίς σχέδιο και με επικινδύνους πειραματισμούς η φορολογική πολιτική της Κυβέρνησης

Με αφορμή διαρροές που σχετίζονται για νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι κυβερνητικές διαρροές για 6ο φορολογικό νομοσχέδιο μέσα σε 15 μήνες και μάλιστα με ακόμη πιο επώδυνα μέτρα για τους πολλούς, χωρίς αναπτυξιακό όραμα και κυρίως με αντιφάσεις, αποτελούν ομολογία αποτυχίας για μια σοβαρή φορολογική πολιτική, ανάλογη της κρίσης.

Επιβεβαιώνουν, ταυτόχρονα, τις καίριες επισημάνσεις της Ν.Δ. και του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά για έλλειψη σχεδίου και επικίνδυνους πειραματισμούς».

1 σχόλιο:

Βρουτσικός είπε...

Πότε τέλος πάντων άσχετα Πασόκια ψευτοοικονομολόγοι, Παπακωνσταντίνου και Παπαδήμα, θα ακούσετε και θα εφαρμόσετε τις υποδείξεις του μεγάλου οικονομολόγου και εργατολόγου Βρούτση, για να λύσουμε το πρόβλημα της οικονομίας και της ανεργίας. Τουλάχιστο δεν παραδειγματιστήκατε από την οικονομική πολιτική της ΝΔ 2004-2009 που άφησε πλεόνασμα 15,5%. Και την ανάπτυξη στο 6%. Τι άλλο θέτε για να ξυπνήσετε.