slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το αυθεντικό κίνημα κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ κινδυνεύει.

Ετοιμάζουν ένα σταλινικό ΠΑΜΕ για να το καπελώσουν.

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Είναι πλέον βέβαιον ότι το κίνημα των διοδίων έχει αρχίσει να ενοχλεί τους "άνωθεν" και απόδειξη αυτού είναι ότι αναγκάζονται εσπευσμένα να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα "μέσα".
Είναι έτοιμοι να αμολήσουν, εναντίον του κόσμου που αντιδρά, τα πιο επικίνδυνα "σκυλιά" που διαθέτουν. Τους γνωστούς ΚΚΕδες …Τα γνωστά παρασιτικά, ανεπάγγελτα, άεργα και προβοκατόρικα κομμούνια …Τους επαγγελματίες χαφιέδες του παρακράτους και της Νέας Τάξης. Μέχρι τώρα πίστευαν ότι το κίνημα θα "ξεφουσκώσει" και δεν το αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τώρα αναγκάζονται ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Λείπουν σοβαρά χρήματα από το ταμείο του Μπόμπολα και αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει να συνεχίσει να συμβαίνει. Λείπουν χρήματα από τον Μπόμπολα και όταν λείπουν χρήματα από αυτόν λείπουν και από την Goldman Sachs

διαβάστε την συνέχεια στο
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html

1 σχόλιο:

Αντιφασίστας είπε...

Oι ληστρικές συμβάσεις των διοδίων με τον Μπόμπολα, φασιστοειδή, αιώνιοι αντικομουνιστές, που δείχνετε και πάλι τα δόντια σας, δεν έγιναν μόνον από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από σας της ΝΔ τα τελευταία χρόνια. Είστε συνυπεύθυνοι και βουλώστε το χαμένοι, ε χαμένοι.