slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσιαστήκαν ως σωτήρες διέλυσαν ότι θετικό άφησαν οι προηγούμενοι μας επέβαλαν και το χαράτσι των 5€ και τώρα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται

syrianospolitis
O Nίκος Πόθος

Παραίτηση υπέβαλε σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Κοινής Γνώμης», ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου Νίκος Πόθος, ο οποίος θα μας αποχαιρετήσει πρόωρα αν το υπουργείο Υγείας την κάνει δεκτή. Η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα στο Νοσοκομείο είναι αρκετά και ο διοικητής χρειάζεται άντερα και γερά πνευμόνια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Οι καλοί καπετάνιοι όμως, φαίνονται στις φουρτούνες. Και οι καλοί κολυμβητές δείχνουν την αξία τους όταν κολυμπούν σε βαθιά νερά και όχι στις πισίνες. Γιατί το λέμε αυτό; Κάνοντας μια απλή σύγκριση του κ. Πόθου με τον προκάτοχό του Χαράλαμπο Πλατή, διαπιστώνουμε δύο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες που κλήθηκαν να υπηρετήσουν στην ίδια θέση.

Ο κ. Πλατής, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους, ήταν μακράν ο πιο πετυχημένος διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου. Υπηρέτησε αυτή τη θέση για μια 5ετία και παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη θητεία του, τα οποία δεν ήταν και λίγα, άφησε το στίγμα ενός πετυχημένου διοικητή κι ενός ανθρώπου δίκαιου που λειτούργησε χωρίς κομματικές παρωπίδες, επιτυγχάνοντας σημαντικό έργο.

Αυτό δε σημαίνει ότι ο κ. Πόθος λειτουργεί ως κομματάρχης. Ποτέ δεν υποστηρίξαμε κάτι τέτοιο. Όμως δείχνει ότι δε διαθέτει το ειδικό βάρος για τη θέση του διοικητή, κάτι που πιστοποίησε και ο ίδιος με την παραίτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: