slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

40 νεκροί και στις Φιλλιπίνες από κατολισθήσεις... αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν παραιτείται ο Πρωθυπουργός της χώρας Κ. Καραμανλής

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2009/12/karamanlis.jpg40 νεκροί μετά από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες ήρθαν να προστεθούν στους 350 νεκρούς στη Βραζιλία από τον ίδιο λόγο. Πάνω από 1 εκ άνθρωποι έμειναν άστεγοι όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.

Οι ΒΑ άνεμοι Μονσούν προκάλεσαν ισχυρές βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα εκτός τους 40 θανάτους να υπάρξουν ανυπολόγιστες ζημιές σε οικήματα και γεωργία.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας Κ. Καραμανλής που αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν παραιτείται, κινητοποίησε το Στρατό προκειμένου να προμηθεύσει με νερό και τρόφιμα αποκομμένες περιοχές.

Οι άνεμοι Μονσούν θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα η χώρα να κινδυνεύει από νέες έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες και θανάτους, όσο δεν παραιτείται η Κυβέρνηση Καραμανλή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνει. Αν δεν παραιτηθεί από αρχηγός της ΝΔ θα τον ξαποστείλει ο Αβραμόπουλος. Βρισκόμαστε το έτος 2000, μιας και μειλάτε για το παρελθόν. Το 2000 καλλά τα σκέφτηκε ο Αβραμόπουλος και πείρε δρόμο και έσωσε προσωρινά τη Χώρα. Αργότερα όμως τα μπέρδεψε, μπέρδεψε τους ΝουΔήτες και διάλυσε τη Χώρα.