slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δρυμαλίας Νάξου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΩΣ BLOG ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΈΝΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ
Σας καλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή την Κυριακή 26
Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στο Λύκειο Τραγαίας (Χαλκί)
Θα έχουμε κοντά μας τον Άγιο Βασίλη με αρκετούς βοηθούς του, το Χιονούλη
(ζωντανός χιονάνθρωπος) και τον Ελατούλη (ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο) για
να μας βοηθήσουν στα:

- Θεατρικό παιχνίδι
- Εργαστήρι κατασκευών
- Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής
- Ζωγραφική προσώπου
- Ταχυδρομείο προς τον Άγιο Βασίλη
- Δέντρο των ευχών

Επίσης, παράλληλα, για τους «μεγάλους» μας φίλους, θα έχουμε
ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ (γνωρίζουμε και δοκιμάζουμε τα κρασιά των χωριών μας)
Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα με πολλές – πολλές εκπλήξεις!
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22850 31955

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναμφίβολα ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δρυμαλίας υπήρξε μία όαση στην μιζέρια του ορεινού Δήμου τα τελευταία χρόνια. Η συνεισφορά της προέδρου του κ. Κατερίνας Σιδερή στους κατοίκους των ορεινών χωριών υπήρξε σημαντικότατη. Η ευχή των διαχειριστών του blog να μείνει ενεργός ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνδυασμό με την στάση της κας Σιδερή στις τελευταίες εκλογές (όπου πάταγε σαφώς σε δύο - αν όχι περισσότερες - βάρκες στηρίζοντας τον Νίκο Βλησίδη, τον Νικηφόρο Χωριανόπουλο και τον Μιχάλη Καλλαϊτζη από την μία και τον Αντώνη Μανιό από την άλλη) δείχνει σαφώς ότι η Πρόεδρος του ΠΟΔΔΝ είχε συμφωνήσει και με τις δύο πλευρές να συνεχίσει να προσφέρει στα πολιτιστικά πράγματα της Νάξου από κάποια διορισμένη θέση ανεξαρτήτως νικητή των εκλογών. Άλλωστε η μέχρι το παρά πέντε έντονη δραστηριοποίηση του ΠΟΔΔΝ, χωρίς την οργάνωση κάποια αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης, δείχνει ότι μάλλον τα πράγματα είναι ήδη συμφωνημένα με την νέα δημοτική αρχή. Αν ισχύει η παραπάνω συλλογιστική, θα είναι ατόπημα για την κα Σιδερή να στρατευτεί με την νέα δημοτική αρχή, πριν τουλάχιστον να δει την πολιτική της σε θέματα ισόρροπης ανάπτυξης, πολιστισμού και παιδείας, καθότι η συμμετοχή της στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και των αριστερότερων κομμάτων και οι εν γένει ιδέες της, την είχαν κατατάξει στην σκέψη μας ως προοδευτική που νοιάζεται πρωτίστως για το καλό των μικρών ορεινών χωριών της Δρυμαλίας και των μόνιμων κατοίκων τους, και όχι για την οποιαδήποτε καρέκλα που προσφέρεται από την νέα Δημοτική Αρχή. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Μαργαρίτης και οι συνεργάτες του δεν έχουν καμία σχέση με τον Μπαρδάνη που μάθαινε τις εκδηλώσεις του ΠΟΔΔΝ από τις εφημερίδες.

Ορεινότατος είπε...

Η κ. Σιδερή τα κατάφερε και μπράβο της να αναδειχθεί μέσα από τις αδυναμίες σε πρόσωπα και έργο του δήμου Δρυμαλίας σε παράγοντα στα πολιτιστικά πράγματα. Αυτό φαινομενικά και μόνον επικοινωνιακά γιατί οι εκδηλώσεις, που συνήθως τις παρακολουθούσαν οι ίδιοι και οι ίδιοι και συνήθως τα μέλη του ΠΟΔΔ και οι διοργανωτές, δεν προωθούσαν τον γνήσιο λαϊκό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της ορεινής Νάξου. Γινόντουσαν για να γίνονται, όπως και με τους περισσότερους συλλόγους των χωριών και όχι για να βγει κάτι το διαφορετικό. Και έτσι περνούσαν όλοι καλά και ο κ. Μπαρδάνης με την κ. Σιδερή ακόμα καλλίτερα. Γιατί λοιπόν και ο κ. Μαργαρίτης να μη κάνει το ίδιο, αφού η κ. Σιδερή θα είναι και πάλι πρόθυμη να υπηρετήσει οποιονδήποτε. Υπηρέτησε Βασιλάκη, Τζουάνη, Μπαρδάνη θα υπάρχει πρόβλημα με τον Μαργαρίτη; Τι λες τώρα εσύ πιο πάνω για ιδεολογίες και για πράσινα, κόκκινα και μπλε άλογα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ; Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ή ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Σιδερή όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα πολιτιστικά και στην Αθήνα και στη Νάξο έχει να επιδείξει μόνο ήθος. Είναι αγαπητή σε όλους ανεξάρτητα ποιο κόμμα πιστεύουν γιατί βοηθάει τους πάντες χωρίς ποτέ να ζητήσει αντάλλαγμα για εκείνη ή κάποιο μέλος της οικογένειας της. Ούτε ποτέ προσπάθησε να αναρριχηθεί σε αξιώματα και θέσεις.
Είναι από αυτούς που εκφράζουν τις απόψεις τους με ευγένεια πάντα αλλά χωρίς να δηλειάζουν ή να γλύφουν. Καμμιά σχέση δηλαδή με τους περισσότερους που ασχολούνται με τα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

Το νεο δυδημο νικολα και ιακωβου Σχιζει

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλάκης(Νικόλας, ένας είναι)δεν φάνηκε στην ορκωμοσία. ΜΕΓΑΛΗ(?)απουσία.