slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συντρόφισσες και σύντροφοι

Ανακοίνωση

Οι Τοπικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Νάξου και Δρυμαλίας σε πρόσφατες συνεδριάσεις τους, αποφάσισαν να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» με επικεφαλής τον Νίκο Μαράκη.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να δραστηριοποιηθούν και να ψηφίσουν τον συνδυασμό που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Την Διοικητική μεταρρύθμιση που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να την υλοποιήσουν άνθρωποι που έχουν εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και που πιστεύουν και αποδέχονται την μεταρρύθμιση που θεσπίζει ο Νόμος του Καλλικράτη και έχουν λάβει μέρος στην διαμόρφωση και σύνταξη του.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, στις πρόσφατες εκλογές για την διοίκηση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπερψηφίστηκαν πανηγυρικά οι άνθρωποι που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ. Η Κεντρική Διοίκηση ασκείτε από το ΠΑΣΟΚ. Η επικράτηση του συνδυασμού που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα έχει ως συνέπεια τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο μας αφού θα υπάρχει αγαστή συνεργασία Κεντρικής Διοίκησης, Περιφέρειας και Δήμου.

Εξαιτίας των παραπάνω η δυναμική υποστήριξη του συνδυασμού μας αποτελεί μονόδρομο για το καλό των Νησιών μας, γι’ αυτό καλούμε κάθε μέλος και φίλο μας ακόμα και αν έχει κάποια προσωπική πικρία ή αντίθεση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αγωνιστεί για την επικράτηση του συνδυασμού μας που επιβάλει το συμφέρον των Νησιών μας.

Οι Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων Νάξου και Δρυμαλίας

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πλυση εγκεφαλου ανακοινωση για ζωα η για προβατα διαλεχτε....τα 2 μεγαλα κομματα μας εφτασαν ως εδω και δεν εχουμε γαλα για τα παιδια μας.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΕΤΡΕΣ.ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΘΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ............

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΡΙΖΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ? ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΗ ΝΑΞΟ...

Ανώνυμος είπε...

ωρε ξεφτιλα. κι εγω πασοκ ειμαι .οταν ο γραμματεας ηταν εναντιον του μαρακη το ξεχασε; που ειχαν σκοτωθει για την εκλογη γραμματεα; ο μαρακης προσπαθει να σωθει σαν πασοκ και οχι σαν αξιος δημαρχος. ντροπη για μας.οτι αισχη εγιναν θα τα επιμεριστει το πασοκ μετα; τον γιαννακη θα τον καλυψει κι αυτον το πασοκ; χαιρομαι με ολα αυτα,γιατι βλεποω τον πανικο τους. οταν ζητουσα να δω το δημαρχο μου ελεγαν ολο οτι λειπη.θυμασαι μαυρομαλουσα κοπελλια;και τι ηθελα ; να μαζευουν τα σκουπιδια εξω απο το σπιτι που δεν περναγε κανεις.δρομο για την δεη.

Ανώνυμος είπε...

αφηστε ρε το πασοκ ησυχο. μην το λερωνετε . εν ονοματι του πασοκ ζειτατε συγχορωχαρτι. λειωσατε τον γρυλλακη το θυμαστε; δεν ερχομαστε κοντα οσο και να περνετε τηλεφωνο. βεβαια για την προεκλογικη σας καμπανια χρησιμοποιητε τα τηλεφωνα του δημου. αυτο ειναι το ενα που εμαθα. το αλλο θα το ακουσετε απο τον πιρπιλο που σημερα ειπε οτι στελνει για το Γνωστο Λαπτοπ εξωδικο στον πολιτιστικο, στον δημεα,και..σε καποιον πολυ γνωστο σας εκπληξη που μαλλον το υποψιαζεστε γιατι χρησιμοποιουσε σπιτι του το λαπτοπ 10 μηνες. θα τα ακουσετε βεβαια και στον μεσογειος οπως ακουσα να λεει.

Ανώνυμος είπε...

ο επικηδειος του νικολα

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

μαινω στη ναξο και μου στειλανε απο το μαρακη σμσ να παω να παρω εισητηριο για να ψιφισω ειμε οργανωμενος πασοκ αρα βρικανε τηλεφωνα απο το κομα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΤΡΙΨΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΛΘΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ.
ΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το νησί της Νάξου είναι πάντα πράσινο! Ξυπνάτε ρεεεεεε! και τους φάγαμε τους φασίστες....

Ανώνυμος είπε...

Το "αδέσμευτο" του συνδυασμού πήγε περίπατο, με αυτήν την ανακοίνωση, αν και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το πίστεψε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ?
ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR?
ΤΥΧΑΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ?
ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΝΑΞΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΜΟΝΟ ΜΕ BLUE STAR?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ-Νίκος Μαράκης
Ν.Δ. Μανώλης Μαργαρίτης
θα τα πούμε την Κυριακή!!!
Το νησί της Νάξου είναι πράσινο!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΡΑΚΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΑ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗ ΝΑΞΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣ ΦΥΤΕΥΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΨΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΚΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ. ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ@ΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ? ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ? ΒΑΛΤΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΑΣ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

"ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ."

ΣΤΟΝ 8.27, τι εννοείς??

που κολλάει ο κοπελούζος?

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, στο μπουνίδι Μαράκη-Μανωλά ποιος κέρδισε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανωλάς είναι εδώ και συνεχίζει τον αγώνα!!! Πάμε γερά και τους φάγαμε τους δεξιούς..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ?
ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ "Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ" ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
Ο ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ.
ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ας το λύσουμε και αυτό το θέμα λοιπόν! Ο Σταμάτης ο Καπίρης που εκλέγεται με τον Μαράκη είχει το πρακτορείο της blue star στη Νάξο! Την Κυριακή ο Δήμος Νάξου θα παραμείνει στο Πασοκ!!

Ανώνυμος είπε...

Βασικά δεν έχει το πρακτορείο ,μούτσος του Ρεφενέ είναι

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΒΑΠΟΡΙ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΜΕΝΑ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΑ 11ΟΟΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΓΚΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ''ΔΗΘΕΝ''ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθια ειναι οτι το νικητη βγαζουν οι παπατζηδες.......Κυριως οι διθεν αριστεροι....οπου πανε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Ποιανού κόμματος ο γραμματέας εκεί που εφτυνε πριν καμπόσο καιρό τώρα τρώει; Δεν υπάρχει ντροπή ; Αλλά αν υπήρχε, ντροπή, σήμερα θα πρεπε να ναι τρυπωμένοι σε κανένα σταύλο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΕ ΕΞΑΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

ferte thn araxnh na mas kanei problepsh gia thn Kuriakh!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Συμπαράταξη για πάντα και πάντα...
Δήμαρχε γερά τον έχουμε τον δήμο για την πλάκα μας..!!!!
Ο φαρμακοτρίφτης θα παει πίσω στην απείραν8ο να ψάχνει ματζουράνα για να φτιάξει μαγιοβότανα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιος ρωτά την πρόβλεψή μου για την Κυριακλη 14/11.
Η πρόβλεψή μου είναι:
Ο Α 53% και ο Β 47%.
Αύριο το βράδυ θα σας πω την πρόβλεψή μου ποιος θα είναι ο Α.
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ[ΚΥΡΙΑΚΛΗ]

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σας μιλάει ένας ψηφοφόρος της κ. Κίζη. Δεν θα πήγαινα να ψηφίσω αυτή την Κυριακή αλλά δεν μπορώ να καταδικάσω την αρχηγό της παράταξης μας να έχει απέναντι της το Μαράκη σαν δήμαρχο και τον καπούνη αντιδήμαρχο. Στο debate την είπε άσχετη, φαντάσου πως θα της συμπεριφερθούν στα δημοτικά συμβούλια. Θα ψηφίσω Μαργαρίτη όπως και οι περισσότεροι αριστεροί έτσι ώστε να έχουμε μια ελπίδα οτι η φωνή μας θα πιάσει τόπο.
Καλώ όλους τους συντρόφους μου να καταψηφίσουν το Μαράκη.

Αριστερός

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ν.Δ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε! κάνε προετοιμασία για αντιπολίτευση, γιατί από την Κυριακή το βράδυ κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Πιστεύω τουλάχιστον από εκεί να συμμετάχετε πιο ενεργά στα κοινά του δήμου, γιατί τότε θα λέτε μόνο. Τα κλειδιά και τον λόγο θα το έχει πρώτα ο Μανόλης ο Μαργαρίτης και οι εκλεγμένοι με την ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ και μετά εσεις.

Ανώνυμος είπε...

μην κατηγορειτε τους ψηφοφορους της θεκλας.σιγουρα "μαργαριτης" ειναι αυτος που γραφει οτι θα ψηφίσει το δεξιο ψηφοδελτιο για να σας παρασυρει.Εμεις δεν εχουμε γραμμη.ψηφιζουμε ελευθερα αλλα λεμε οχι τα φασιστομουτρα που ειναι μαζεμενα στο συνδιασμο μαργαριτη.αυτο μας ελειπε.λευκο καλυτερα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΑ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΄΄ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙ Κ.Τ.Λ.΄΄ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ Η ΜΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

και οι δυο χαλια ειναι, απο οπου και να πιασεις τους υποψηφίους τους λερώνεσαι, κανα δυο ειναι αυτοι που αξιζουν και δεν βγηκαν γιατι τους φαγανε τα λαμογια των συνδιασμων.ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για να μαθουν να σεβονται.Τετοιο πραγμα βεβαια δεν θα γινει γιατι οι ναξιωτες ειναι κοιμισμενοι χρονια τωρα

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε μεταξύ 3 υποψηφίων σας εχθές κύριε μαργαρίτη στο πρωτοδικείο; ειναι αλήθεια για νοθεία εκλογικού αποτελέσματος; τι νομίζετε ότι συγκαλύπτετε κύριε μαργαρίτη; ο κόσμος τα έμαθε με την φασαρία που προκάλεσαν! με αυτή την νοοτροπία νομίζετε ότι θα διοικήσετε αυτό τον τόπο;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΜΠΟΣΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε ειχατε 4 χρονια ευκαιρια.αποδειχθηκατε αναξιοι . μονον το συγγενολοι να βολευτει.ας δοκιμασουμε και τον μαργαριτη που φαινεται τελειος. θα δουμε βεβαια.
οικολογος

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ.
ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με ικανοποιεί που έστω και τελευταία στιγμή αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο των υποψηφίων του κου Μαργαρίτη! Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι δεν φταίνε τα εντόσθια για την σήψη!
Για ποια διαφάνεια μιλάτε κύριε; Για ποιες αξίες;
Με αυτή την διαφάνεια που χειριστήκατε το θέμα με τους υποψήφιους σας; Αντί να πει ο κύριος Μαργαρίτης είμαι καθαρός και θα σας καταγγείλω κύριοι συνυποψήφιοι, τα συγκαλύπτετε; Με τι μέτωπο θα βγείτε την Δευτέρα μετά την ήττα σας και μετά τις καταγγελίες;
Με τις αξίες της συγκάλυψης και της απειλής θα κυβερνήσετε αυτόν τον Δήμο; Έως εκεί είναι οι αξίες και το ήθος σας;
Δεν είναι μόνο λάθος των υποψηφίων σας αλλά και δικό σας.
Με αυτές λοιπόν τις αξίες θα κάνετε στροφή στο μέλλον; Στροφή στο μέλλον έτσι δεν γίνετε!
Τα χειρότερα έρχονται κύριε!

Ανώνυμος είπε...

Πως θα σας φανεί κύριε όταν πάνε την Δευτέρα στον εισαγγελέα και οι συνυποψήφιοι των δραστών αλλά και οι πολιτικοί αντίπαλοι τους;