slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψηφοδέλτιο κομματικών συμβούλων και φίλων

Κάνοντας κάποιος την ακτινογραφία των ονομάτων που διέρρευσαν εύκολα καταλαβαίνει ότι και οι τέσσερις πρόθυμοι υποψήφιοι αξιόλογοι Ναξιώτες, όπως και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πουσσαίος, επιβληθήκαν Γιάννη Μαχαιρίδη επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κατά την επίσκεψη - περιοδεία του στη Νάξο.
Έτσι μετά την άρνηση του Φλώριου Γ. Μπαρδάνη να είναι υποψήφιος, αφού δεν πέρασε η πρότασή του για ορισμό Αντιπερειάρχη από τη Νάξο στο ψηφοδέλτιο του περιφερειακού συνδυασμού «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», «κλείδωσαν» τα παρακάτω ονόματα:
Μανόλης Σέργης, Επιχειρηματίας, Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δήμου Νάξου
Γιώργος Γκούφας, Διευθυντής Λυκείου Νάξου
Σταμάτης Σέργης, υπάλληλος ΟΤΕ
Νίκος Γεωργίου Μουστάκης, Οικονομολόγος από το Φιλώτι
Παζάρια και ανταλλάγματα για τον πέμπτο υποψήφιο
Τη μια από τις δυο θέσεις που εκκρεμούν και αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες θα πάρει υποψήφιος ή υποψήφια από την Αμοργό.
Την άλλη θέση οι Μαχαιρίδης και Πουσσαίος την προσφέρουν στον Θανάση Γρυλλάκη προκειμένου να τον πείσουν να παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Δήμου.
Την πληροφορία μας αυτή την επιβεβαιώνει και το naxosfan.blogspot.com γράφοντας χαρακτηριστικά ότι:
«Αυτή τη φορά τον ρόλο του διαπραγματευτή έπαιξαν οι υποψήφιοι της περιφέρειας κύριοι Μαχαιρίδης και Πουσσαίος που επισκέφθηκαν τη Νάξο στα πλαίσια της προεκλογικής τους περιοδείας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι κύριοι Μαχαιρίδης και Πουσσαίος συναντήθηκαν με τον κ. Γρυλλάκη χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Naxos Holidays» παρουσία του Γ.Γ. του τοπικού ΠΑΣΟΚ και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον πείσουν να αποσυρθεί προτείνοντας του μάλιστα σαν αντάλλαγμα την υποψηφιότητα του στην περιφέρεια!».
Λάζαρος ο πέμπτος;
Εμείς πάντως πιστεύουμε -και το έχουμε γράψει εδώ- ότι κατά 99% υποψήφιος θα είναι ο Αντινομάρχης Κυκλάδων Λάζαρος Θεόφιλος. Όπως πιστεύουμε -παρόλα όσα περί του αντιθέτου ακούμε και διαβάζουμε- ότι ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» Θανάσης Γρυλλάκης και ο συνδυασμός του θα αποσυρθούν από τις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου χωρίς ο Θανάσης Γρυλλάκης να αποδεχτεί τα ανταλλάγματα που του προσφέρουν.

Υ.Γ. 1 Είναι δε χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει ανάμεσα στα δυο ΠΑΣΟΚ της Νάξου το γεγονός ότι στο 14ο Συνέδριο της Ο।ΝΑ.Σ., με θέμα την εφαρμογή του «Καλλικράτη» στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη, παρακολούθησε μόνο ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» Θανάσης Γρυλλάκης και κανένα άλλο στέλεχος του συνδυασμού του.
Υ.Γ. 2 Αύριο Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό "Στροφή στο μέλλον-Δημοτική Δράση" με επικεφαλής τον Μανώλη Μαργαρίτη ο Γιάννης Μαμουζέλος. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν κλειδώσει και για το Τοπικό της Χώρας ο Μάκης Συμεώνογλου , Μάκης Μαυρογιαννης , Άκης Πιρπιλιδης , Σορωκου, Φραγκίσκου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Ανδριανή Ξενάκη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ,βλέπω νέους ανθρώπους,στό ψηφοδέλτιο μαργαρίτη πού εχουν ασχοληθεί χρόνια μέ τά κοινά, καί είναι καί επιχειρηματίες αρα θά προσπαθήσουν ιδιαίτερα γιά τό καλό τού τόπου. άντε νά δούμε φρέσκιες ιδέες. Μπράβο

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παληκάρι μου νέα πρόσωπα όπως ο Μαμουζέλος που 30 χρόνια προσπαθεί να πάρει καρέκλα και δεν μπορεί. Οι επιχειρηματίες τι δουλειά έχουν στα κοινά. Για να διαπλέκοντε με τους άλλους επιχειρηματίες και να μη γίνεται τίποτα. Ο Λάζαρος σύγουρα θα είναι με τον Μαράκη. Δεν είναι της πλάκας ο άνθρωπος ξέρει πιο είναι το συμφέρον της Νάξου. Θα αφήσει το δήμο στα χέρια ανίκανων που κυβερνούσαν τη Χώρα έξη χρόνια και δεν έκαναν κανένα έργο στη Νάξο. Θα κάνουν τώρα που είναι στην αντιπολίτευση. Αν είναι δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΩΤΑ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΛΕΓΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΑΣΧΕΤΕ.
σαραντα χρονια φουρναρης

Ανώνυμος είπε...

ok fournari, katalavame poios eisai. Karfw8ikes vre ...

Ανώνυμος είπε...

εισαστε για πολλα γιελια

Ανώνυμος είπε...

καλα τον λαζαρο τον βριζατε τοσο καιρο,τωρα σας αρεσει..πες μας τα εργα του μαρακη...γιατι για δημαρχο ψηφιζουμε..να στο θυμησω