slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Νοσοκομείο Νάξου στα πρόθυρα διάλυσης

Η εσωκομματική ίντριγκα και η κόντρα του συστήματος Ρήγα από την μια και του συστήματος Καπίρη από την άλλη για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάξου αλλά και ο διορισμός του ορθοπεδικού πρώην νεοδημοκράτη (Μητσοτακικός) και νυν ΠΑΣΟΚου Βασίλη Ραπτάκη στη θέση του Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας στο Νοσοκομείο του νησιού έχουν φέρει το Νοσοκομείο Νάξου στα πρόθυρα διάλυσης.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό
κανάλι «ΖΕΥΣ» παραιτήθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε μέλη του επιστημονικού συμβούλιου του Νοσοκομείο Νάξου διαμαρτυρόμενα για την «ακύρωση» του οργάνου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς πρόεδρός του κ. Καπίρης, διότι τα νεοδιοριζόμενα με κομματικά κριτήρια μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου δεν ήταν τα ενδεδειγμένα σύμφωνα με τα παραιτηθέντα τα μέλη του επιστημονικού.
Και αυτά ήταν:
Ο ιατρός παθολόγος πρόεδρος Γερμανός Καπίρης, ο παιδίατρος Φραγκίσκος Βενιέρης αντιπρόεδρος, τα μέλη ο ακτινολόγος Γιάννης Οργανόπουλος και η βοηθός ακτινολόγου Φωτεινή Χιώτη. Το μέλος που δεν παραιτήθηκε είναι η μικροβιολόγος Μαρία Δούρου. Επίσης οι κ.κ. Φραγκίσκος Βενιέρης και Γερμανός Καπίρης παραιτήθηκαν από τη θέση του τομεάρχη Παθολογικού ο πρώτος και από τη διεύθυνση του Παθολογικού τμήματος ο δεύτερος.

«Η επιλογή των μελών του Δ.Σ. του Νοσοκομείου είναι πολιτική απόφαση και το Νοσοκομείο δεν θα πρέπει να εμπλέκεται στην πολιτική», δήλωσε στο ΖΕΥΣ ο Διοικητής του νοσοκομείου Νάξου Θεοχάρης Λάμπου και τόνισε ότι ο κ. Ραπτάκης επιλέχτηκε σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες αφού ήταν ένας από τους τρεις που πρότεινε το επιστημονικό συμβούλιο για τη θέση του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολλες φορές αν δεν πιάσουμε πάτο δεν γινόσαστε καλύτεροι. λίγο ανωρθοδοξος και με πολλες συναιπιες τροπος, αλλα ας ελπισουμε στην αναγεννηση και στην καλυτερευση των παροχων. ονειρο απατηλο????????

Ανώνυμος είπε...

τυχαιο δε νομιζω !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ; ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘ ΕΑΥΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ ....ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ... ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ...ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....ΟΥΣΤ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.