slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη σύνταξη βγαίνει η Έλλη... παρκάρει στην ΕΡΤ

Γυαλίζει το μάτι της Έλλης! Είναι να μην γυαλίζει; Εμείς πληρώνουμε κι αυτή ετοιμάζεται να ξεκοκαλίσει στην ΕΡΤ, αφού έκανε την βόλτα της στο κόσμο του διαδικτύου και πήγε άπατη όταν μετά από μερικές εβδομάδες σταμάτησαν να δουλεύουν τα ρομποτάκια...

Διαβάστε και τη φήμη από την Γκολεμά που ξέρει κάτι παραπάνω:

«Η φήμη που ήθελε την Έλλη Στάη να «ανεβαίνει» στην ΕΡΤ είχε κάνει "κατάληψη" στα δημοσιογραφικά γραφεία, όλο το καλοκαίρι.

Πλέον, όμως, φαίνεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, «έκλεισε» με τη δημόσια τηλεόραση και ετοιμάζεται να αναλάβει το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι τόσο τα εξαιρετικά χαμηλά νούμερα της «βιτρίνας» του ενημερωτικού τομέα του Ραδιομεγάρου, όσο και η απουσία μιας «στιβαρής» γνώστριας του πολιτικού προσκηνίου, έφεραν τελικά σε συμφωνία τους ιθύνοντες της ΕΡΤ με τη γνωστή δημοσιογράφο.

Όπως μάλιστα ψιθυρίζεται, την «ολική επαναφορά» στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ θα τη δούμε πολύ σύντομα και κυρίως με τις ευλογίες όσων ήθελαν να υπάρχει πλήρες πρόγραμμα (αλλά και συνέπεια στην ενημέρωση) το πολύ μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

www.golema.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια: