slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση του γιατρού Γερμανού Καπίρη στον Ιάκωβο Γιακουμή

κ. Γιακουμή ή κ. Ιάκωβε, όπως προτιμάς. Είσαι νέος ηλικιακά, πολύ νέος στα «μονοπάτια» της Νάξου και ακόμα νεότερος σε αυτά της πολιτικής. Και τα τρία είναι προσόντα, είναι καλά, αρκεί βέβαια κανένας να τα αξιοποιήσει σωστά. Και τα τρία είναι λόγοι που συνέβαλαν να μην αντιληφθείς έγκαιρα τι συνδυασμός ήταν αυτός στον οποίο ήσουν υποψήφιος. Ποιοι ήταν οι «κτιστάδες» του συνδυασμού, του «πουλέν» τα λεγόμενα. Λίγη σημασία έχει αυτό κ. Γιακουμή. Εσύ προσωπικά τα πήγες πολύ καλά και σε συγχαίρω. Εκείνο που έχει σημασία να καταλάβεις είναι ότι αυτό το συνδυασμό ο λαός της Νάξου τον απέρριψε και τον απέρριψε με επιδεικτικό τρόπο, υπερψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ στη διπλανή κάλπη, έτσι για να γίνει η απόρριψη πιο εμφανής, πιο αισθητή και να προβληματίσει φυσικά κάποιους που όντας μέσα στο συνδυασμό δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν έξω από αυτόν.

Στη συνέχεια κάτι λες για την «κόντρα» τάχα μου τη δική μου με τον κ Ρήγα. Μελέτησε κ. Γιακουμή τα αποτελέσματα όλων των Κυκλάδων του Α΄ Βαθμού και θα δεις ότι δεν φταίει κανένας Μηλιός, κανένας Σαντορινιός, κανένας Νιότης, κανένας Ναξιώτης, κανένας Παριανός που πήγε τόσο χάλια το κόμμα μας. Φταίει ένας. Αυτός που διά πυρός και σιδήρου πέρασε τις κακές επιλογές του και εκεί που δεν υπήρχε ουδείς λόγος και εκεί που τα πράγματα θα κυλούσαν από μόνα τους υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Προς το τέλος μου τα χαλάς κ. Γιακουμή. Κάτι ψελλίζεις για ενότητα του χώρου και για προσφορά στον τόπο. Είμαι αναγκασμένος να σου απαντήσω και για τα δύο. Η ενότητα πρέπει να ξέρεις κ. Ιάκωβε δεν είναι πουκάμισο δροσερό, όποτε ζεσταθούμε πετάμε το ζιβάγκο και το φοράμε, ή το ανάποδο.

Η ενότητα είναι κατάκτηση του νου και της ψυχής ενός συνόλου ομοϊδεατών. Αν σε ενδιέφερε η ενότητα, πέρυσι στις εθνικές εκλογές έπρεπε να ‘σαι κοντά στο Ναξιώτη υποψήφιο Βουλευτή κ. Γιακουμή και άντε και στους δύο, όχι μόνο στον ΕΝΑ (κ. Ρήγα). Όσο για την προσφορά, για να ενημερώνεσαι λίγο, έχω προσφέρει και στο χώρο τον πολιτικό που ανήκουμε, από το 1974 συνεχώς και αδιαλείπτως, χωρίς ποτέ να ζητήσω το παραμικρό και στον τόπο μας στην Νάξο μας, τα τελευταία τριάντα χρόνια τις ιατρικές μου υπηρεσίες. Ανταμείφθηκα πλουσιοπάροχα γι’ αυτή την προσφορά.

Κέρδισα την αγάπη των πατριωτών μας, των απανταχού Ναξιωτών. Γιατί και τους νοιάζομαι όλους και τους θέλω ενωμένους κ. Ιάκωβε.

«ΤΟ ΒΗΜΑ της ΝΑΞΟΥ»

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΙΑ-ΛΕΙΜΜΑ.
ΜΗΠΟΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ?
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΚΑΠΙΡΗΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.
ΡΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.
ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΚΕΡΔΙΣΕΣ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΚΥΛΟΜΟΝΙΑΤΗ?
ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΟΥΤΣ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε γιακουμη αφου σου το λεει ο ανθρωπος παλιος στα μονοπατια της αποστασιας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ Η ΜΑΡΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΛΙΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέπεται ένας επιστήμονας γιατρός σαν εσένα να μιλάει ακόμα για ΠΑΣΟΚ; Ποιό ΠΑΣΟΚ κ. Καπίρη; Αν ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ (και τη ΝΔ, και το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ) μορφωμένοι άνθρωποι τι να πούμε για τους αγράμματους; Εγκαταλείψτε τα λαμόγια, γιατί κ. Καπίρη όσοι σήμερα ακολουθούν τα κόμματα εμάς μας βάζουν σε πονηρές σκέψεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ, ΦΟΥΡΜΕΛΕ, ΠΙΤΑΡΑ, ΑΓΓΕΛΗ, ΝΕΟΠΑΣΟΚΕ ΚΑΤΣΑΡΑ,ΝΤΟΥΡΛΑΝΤΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Η Ψ --Ι ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΚΚΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΝΕΙ 7%,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βουλευτής; δημοτικός σύμβουλος δεν μπόρεσε να βγει ο έρμος ο Γιάκουμος. Άντε και σύμβουλος στην ΟΝΑΣ ή στον Απεραθίτικο Σύλλογο και πολύ του είναι. Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα μας τελείωσαν δεν το καταλάβατε; Κι ο Καλαματιανός παιδί του κομματικού σωλήνα είναι και τον έχει πάρει η κατρακύλα και πάει φουλ γαι φούντο.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στα κόμματα σας ύποπτοι και πουλημένοι. Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι οι κομματοσυμμορίες σας έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάντια. Είναι σίγουρο ότι έχετε όφελος υποστηρίζοντας ακόμη τον Τζέφρυ και τη παρέα του. Γι΄αυτό προτού πολεμηθούν τα κόμματα θα φάτε πρώτοι τις σφαλιάρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΜΑΝΕΙΣ ΥΓΙΕΙΣ.
ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΜΑΙΤΟΣ, ΚΑΠΟΥΝΗΣ,
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΡΙΟ

Πασόκος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι φαγώνονται μεταξύ τους δύο άνθρωποι που είναι ακατάλληλοι για την πολιτική αλλά που οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν. Δεν είναι δυνατό η τύχη του ΠΑΣΟΚ και της Νάξου να εξαρτάται από αυτούς τους ανίκανους. Κατάφεραν να πάνε τη Νάξο είκοσι χρόνια πίσω με την εκλογή Μαργαρίτη. Πρέπει να εξαφανιστούν από το κομματικό και πολιτικό προσκήνιο των Κυκλάδων όλοι οι πρωταγωνιστές αυτής της κατάντιας. Οι Μαράκης, Καπίρης, Γιακουμής, Γρυλάκης, Στράτος, Καραβίας, Καπούνης, Πιταράς, Σέργης, Καραμανής και Κάβουρας δεν έχουν πια θέση στην πολιτική ούτε στο κόμμα. Να κλείσει και ΤΟ ΒΗΜΑ ή να αλλάξει η οργανωτική του επιτροπή. Αρκετό νερό ρίξανε και αυτοί στο μύλο της δεξιάς για να βγει ο Μαργαρίτης. Φτάνει πια. Η παρουσία τους διχάζει τους απλούς ανθρώπους και ζημιώνει τη Νάξο. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

ο Ιάκωβος θα μας τα σπάει μέχρι να καταφέρει να εκλεγεί κάπου, Δημοτικό Συμβούλιο, Περιφερειακό, Βουλή! Απλά πρέπει να καταλάβει επειδή είναι νέος, ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και με ανούσιες επιστολές, ανούσιους καυγάδες με τους κοντράκηδες, καθώς και με φωτογραφίες με ρήγες και μαράκηδες στα διαφημιστικά του.. θα φάει κ άλλες ''σφαλιάρες'' απ'τους Αξιώτες ψηφοφόρους,πέρα απ αυτές τις Δημοτικές που δεν τον εξέλεξαν! οι Εποχές 1980, 1990 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.. ΞΥΠΝΑ ΙΑΚΩΒΕ γιατί έτσι καίγεσαι κ είσαι νέος παναθεμα σε .. έχει αλλάξει ο κόσμος Ιάκωβε!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 04 Δεκέμβριος, 2010 11:20

Τι άλλο θα ακούσουμε? Αυτοί υγιείς δυνάμεις?
Το να εξαρτάται το μέλλον μας με αυτούς ισοδυναμεί με ευθανασία!
Χρήζεις άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης και δεν το ξέρεις!

Ανώνυμος είπε...

al kapounis υγιεις δυναμη; μαλλον κοματοσκυλα δεν εχετε καταλαβει. χεστηκε ο λαος για τα κομματα. κανεναν πουστη ετσι που μας καταντησαν. ποσο μαλλον τους κομματαρχες τους.ερχεται θυελλα μεγαλη, προετοιμαστητε κι αφηστε τους ανικανους διορισμενους υπαλλιλισκους να κουνανε σημαιακια. τελος η μονιμοτητα δεν εχεις ικανοτητες; τον πουλο. τελος τα κομματα,χουντα ,αναρχια,κκε,καρατζαφερης; δεν ξερω. καποιος εκτος νδ ,πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστός ο 20:25. Όλα αυτά τα τομάρια, που κάνουν τους κομματάρχες και τα πρωτοπαλλήκαρα του κάθε Ρήγα, έριξαν την Ελλάδα στον κατήφορο. Έφαγαν τις επιχορηγήσεις, τακτοποίησαν τα παιδιά τους στο μπουρδέλο-δημόσιο και πλασάρονται τώρα ως το μέλλον του τόπου. Αλήτες του δημόσιου βίου της χώρας ήρθε η ώρα σας. Είστε οι πρώτοι που θα δείτε να λείπει το κεφάλι από τους ώμους σας όταν τα πράγματα πάρουν και άλλη κατρακύλα. Γαμώ τη δημοκρατία σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ:<< Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ>>ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ:<>

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥΝΟΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΚΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ!

ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ είπε...

Ανοιξτε τα αυτιασας,για να ακουσετε,και τα ματιασας,για να δειτε,αγαπητοι συμπολιτες,οτο οι κοντρες,και η σκουτελα μας εφεραν εδω.Το πασοκ τελειωσε,θα μου πειτε γιατι?Γιατι οι κοντρες μεταξυ ασχετων,και λαμωγιων,που δεν μπορουσαν,να μοιρασουν την σκουτελα,τρογωντε μεταξυτους,με το παρων αποτελεσμα.Ναφυγει ο καπιρης,να φυγει ο πρωην αχρηστος δημαρχος,και ολλοι οι κωλητητους μηπως και ξαναδει το πασοκ ασπρη μερα στην ναξο.Οποιο και να πρωτηνει το πασοκ,και παει ενας απο τους δυο μαζι,ο αλλος θα αρχιση τα μαχαιρωματα,πισωπλατα.γιαυτο λοιπον,ΟΥΣΤ ΚΑΠΙΡΗ ΟΥΣΤ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΛΑ ΟΥΣΤ ΡΗΓΑ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΩΓΙΑ.