slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν ΘΑ συμμετάσχουμε σε παρανομίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                                                                    Νάξος 06-12-2010

 

Για μια ακόμα φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Νάξου και ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  αποδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού στην λειτουργία του ανώτατου οργάνου του Δήμου Νάξου, του Δημοτικού Συμβουλίου και στην ίδια τη βούληση του Λαού της Νάξου και των μικρών Κυκλάδων.

Για μια ακόμα φορά προσδιόρισαν εντελώς παράνομα και αυθαίρετα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου, για σήμερα Δευτέρα06-12-2010, με πάρα πολλά θέματαστην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων και αναμορφώσεις του Προϋπολογισμού του Δήμου Νάξου ποσού περί το 1.000.000,00 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό απαγορεύεται ρητά από το νόμο ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (Ε.Σ.Π.Α).

Ειδικότερα όπως ορίζεται ρητά στο άρθρο 93 παρ.6 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων «Ένα  (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών (δηλαδή από 07-10-2010) και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης».

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου σαφώς είναι παράνομη, και βεβαίως ουδόλως εμείς θα συμμετάσχουμε σε αυτήν και να νομιμοποιήσουμε παράνομες αποφάσεις.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νάξου

 

1)      Νικόλαος Βενιέρης

2)      Φώτιος Μαυρομμάτης

3)      Μιχαήλ Μαργαρίτης

4)      Εμμανουήλ Πολυκρέτης

5)      Κωνσταντίνος Καπίρης

6)      Μιχαήλ Τουλούπης

7)      ΑργύριοςΑνεβλαβής

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΔΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΜΕ 31 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ (ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΛΠ). ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2ΕΚ. ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Μα...στο Δήμο Δρυμαλίας.. το επίπεδο που υπάρχει διαφορετικό.............

Ανώνυμος είπε...

προς 14:16
Όπως γράφεις, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δρυμαλίας έγινε στις 28/11, δηλαδή έγινε πριν το όριο των 30 ημερών που ορίζει ο νόμος περί της μη νομιμότητας τέτοιων αποφάσεων.
Καλύτερα, λοιπόν, να ενημερώνεσαι προτού να γράφεις... Με άλλα λόγια, αν το δημ. συμβούλιο της Δρυμαλίας γινόταν τώρα, 30 μέρες πριν την ανάληψη από τη νέα δημοτική αρχή, θα ήταν εξίσου παράνομες οι αποφάσεις. Όμως, οι κ. Μαράκης και Καραμανής προφανώς αγνοούν τους νόμους και τον Κώδικα, προκειμένου να συνεχίσουν την αλλαζονική στάση, που επι τέσσερα χρόνια επέδειξαν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:
"Ειδικότερα όπως ορίζεται ρητά στο άρθρο 93 παρ.6 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων «Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών (δηλαδή από 07-10-2010) και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης».
ΑΡΑ ΑΠΟ 7/10/2010 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΓΚΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΓΚΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Αντιμαρακικός είπε...

Ξεκινάνε άγαρμπα και αυτό οφείλεται στην ασχετοσύνη τους. Η μόνη δυνατότητα που θα έχουν σαν δημοτική αρχή να κάνουν κάτι θα είναι μόνο με παράτυπες (παράνομες) διαδικασίες. Αυτό θα είναι ο κανόνας και η αντιπολίτευση θα πρέπει να τους ελέγχει αυστηρά και να τους καταγγέλλει, για να πάρουν και αυτοί ένα μάθημα και γεύση από εξουσία. Τελείωσε η περίοδος των καταγγελιών, τώρα θα πρέπει να μάθουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα κάνει καταγγελίες για παρατυπίες? Η αντιπολίτευση? Έλεος! Μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί? Αν κάτι άφησαν πίσω τους είναι διαπλοκή και παρατυπίες. Ελπίζουμε να βγούνε (κι άλλα) στη φόρα και επιτέλους να ξεκινήσει η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.