slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανοικτή συγκέντρωση- συζήτηση - ενημέρωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου Νάξου θα διοργανώσει ανοιχτή συγκέντρωση-ομιλία για όλα τα μέλη του, με σκοπό αυτής να κατατεθούν ελεύθερα οι απόψεις και οι προβληματισμοί του εμπορικού κόσμου. Στην εκδήλωση θα είναι προσκεκλημένος και ομιλητής ο κ. Ανδρέας Πράσινος, Γενικός Γραμματέας της Οικονομικής και κοινωνικής Επιτροπής Νομαρχίας Αθηνών, ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του στον κλάδο από το1997 μέχρι και σήμερα θα αναπτύξει θέματα που απασχολούν τους Εμποροεπαγγελματίες της Νάξου.

Εξ' άλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, εκπρόσωποι τύπου ορίστηκαν οι κ.κ. Μιχάλης Μαστρογιαννόπουλος και Μανόλης Βασαλάκης.

Υ.Γ. Η διαχειριστική ομάδα του naxios.blogspot.com εύχεται στους νέους εκπρόσωπου τύπου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου καλή επιτυχία στο έργο τους. Υπενθυμίζοντας τους ότι η επιλεκτική ενημέρωση ποτέ δεν ωφέλησε ούτε αυτόν που την επιλέγει πολύ περισσότερο το φορέα που εκπροσωπεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια: