slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ησυχία μην τους ξυπνήσουμε και κρυώσουν


Το 2010 φεύγει το 2011 έρχεται στην χώρα μας και κατ’ επέκταση στα νησιά μας το τελευταίο καιρό έχουν συμβεί γεγονότα και γεγονότα, η οικονομία, πάει από το κακό στο χειρότερο, το ΠΑΣΟΚ με την απειλή της πτώχευσης και κάλυμμα τον «μπαμπούλα» της τρόικας, εφαρμόζει τα σκληρά μέτρα του μνημονίου, επιβάλει σκληρά εισπρακτικά μέτρα (φορολογικοί συντελεστές, περαίωση, τέλη κυκλοφορίας κ.λ.π.) τα οποία αν τα μελετήσετε θα δείτε ότι πλήττουν οικονομικά κυρίως τα μεσαία κοινωνικά στρώματα.
Καταστήματα βάζουν λουκέτο, εργάτες και υπάλληλοι μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο, τα κέντρα Υγείας υπολειτουργούν και η ΝΟΔΕ Κυκλάδων όπως και οι περισσότερες Δ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο νόμο δεν βρήκαν τον χρόνο να βγάλουν μια ανακοίνωση, - εκτός κάποιων εξαιρέσεων - και να ενημερώσουν τον κόσμο για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ούτε μια κάρτα ούτε μια ανακοίνωση για χρόνια πολλά και καλή χρόνια στους Νεοδημοκράτες δεν ήταν ικανοί να βγάλουν, αλλά και όσες το έκαναν, όπως της Πάρου, την έδωσα μόνο σε γυρολόγους.

Υ.Γ. 1αν δεν κάνω λάθος που δεν κάνω η τελευταία ανακοίνωση Νικόλια ήταν ψηφίστε Δεκαβάλα

Υ.Γ 2 οι ευθύνες όλων – Βουλευτών , πολιτευτών και όλων – γι’ αυτή την κατάσταση είναι μεγάλη

2 σχόλια:

Πικραμένος είπε...

Αυτοί φίλε που βρίσκονται και κινούνται μέσα στην κοινωνία, αφουγκράζονται τους πολίτες και παίρνουν τα μηνύματα τους. Ξέρουν ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Οι ευχές, τα δελτία τύπου, οι κομματικές ανακοινώσεις και όλα αυτά, όχι μόνο τον αφήνουν αδιάφορο, αλλά και τον αγριεύουν. Εσύ που ζεις, στην απομόνωση; Κλεισμένος στο αραχνιασμένο κομματικό σου κελί. Ξύπνα, γιατί κάποιοι σαν κι εσένα βολευτήκατε και πήγατε νωρίς για ύπνο. Οι περισσότεροι της τότε παράταξης μας, όπως κι εγώ, από το Μάρτη του 2004 και μέχρι σήμερα έχουμε χάσει τον ύπνο μας περιμένοντας και περιμένοντας. Αφήστε μας τουλάχιστο ήσυχους χρονιάρες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροδίτης αγουροξυπνημένος θα κόψει στις 23 Ιανουαρίου την πίττα στον Αρχίλοχο της Πάρου.Ο Κοντός χέρι χέρι με τον Κωβαίο θα κόψουνε την πίττα και θα μοιραστούν το χρυσό φλουρί που η κα. Δώρα θα τους το προσφέρει σε ασημένιο δίσκο ! Ο Γιάννης Βρούτσης θα είναι εκεί; ΘΕΣΜΟΦΥΛΑΞ.
Υ.Γ Πρόταση : Ο Αντώνης Σαμαράς να βγάλει Εγκύκλιο οι Τ.Ο να μη κόψουν πίττες λόγω της Κρίσης και να κάνει πράξη την εξαγγελία του για εκκαθάριση του Μητρώου μελών κάνοντας χρήση του Περιφερειακού Κανονισμού διαγραφής με εισήγηση των τοπικών βουλευτών. Όπου ο αριθμός των μελών των συμβουλίων των Δ.Τ.Ο μειωθεί να συμπληρωθούν όπως ο Κανονισμός ορίζει. Η Βάση έκανε το καθήκον της στις Περιφερειακές Εκλογές καιτο απαιτεί. Η Οργάνωση ακούει και θα τολμήσει;; Ιδού η Ρόδος.