slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ι. Βρούτσης: Παρά τις εξαγγελίες Λοβέρδου οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι και την πληρώνουν οι ασφαλισμένοι

«Η συνεχιζόμενη ασυνέπεια της Πολιτείας, να μην εξοφλεί τους λογαριασμούς των Φαρμακοποιών για τις συνταγές των Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ), έχει σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων συνταξιούχων.

Οι Ασφαλισμένοι του Δημοσίου και κυρίως οι συνταξιούχοι, βλέπουν -μετά τις δραματικές περικοπές στις συντάξεις τους- να χρειάζεται σήμερα να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους, γιατί το «σίριαλ» των απλήρωτων συνταγών των φαρμακείων συνεχίζεται εδώ και 9 μήνες.

Παρά τις πρόσφατες εξαγγελίες περί εξόφλησης των Φαρμακοποιών, καθώς και τη δημόσια δέσμευση του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου, ο ΟΠΑΔ δεν έχει εξοφλήσει ακόμη τους Φαρμακοποιούς.

Έτσι, σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στη Θεσσαλονίκη, οι φαρμακοποιοί έχουν διακόψει την πίστωση προς τον ΟΠΑΔ και οι ασφαλισμένοι πληρώνουν εξ’ ιδίων τα φάρμακά τους.

Οι πολίτες, διαπιστώνουν την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα μείζονα προβλήματα της χώρας (Οικονομική Ανάπτυξη, Ανεργία, Λουκέτα Επιχειρήσεων). Διαπιστώνουν ταυτόχρονα –και αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν- την αδυναμία των κυβερνώντων να αντιμετωπίσουν τα στοιχειώδη προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

1 σχόλιο:

Φαρμακιάρης είπε...

Βρε αθεόφοβοι Πασόκοι, ακόμα δεν πληρώσατε τους φαρμακοποιούς. Εμείς επί Ν.Δ. τους πληρώναμε κάθε μήνα και με το παραπάνω. Βρε αθεόφοβοι φάατε και τα λεφτά των φαρμακοποιών που σας αφήσαμενε στα συρτάρια μας παλιολαμόια. Δεν ντρέπεστε γιαυτό δα πείρατε και στις εκλοές τονε 5%.