slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιστολή Πολυκρέτη σε Ραγκούση και Βουλευτές για την καθαριότητα

http://www.naxos-news.gr/getimage.php?id=486&d=t

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΡΕ ΚΑΦΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

Αφού η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται,κοινώς τα έχει γράψει, καλά κάνει ο κ. Πολυκρέτης και μπράβο του, αφού την καυτή πατάτα "σκουπίδια" θα αναλάβει, το πιθανότερο, από 1/1/11.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν οι γελοιότητες και τα παρατράγουδα. Ακόμη δεν ανέλαβαν και ο τύπος το παίζει παράγοντας και καπελώνει τον Μαργαρίτη. Μόνον ο αριθμός πρωτοκόλλου λείπει από την επιστολή του. Φανταστείτε να πάρει και καμιά εξουσία ο μεγάλος τι γέλιο έχει να πέσει. Αν δεν του απαντήσει ο Ραγκούσης θα πρέπει να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό και αν και αυτός δεν του απαντήσει θα πρέπει ο Σαμαράς να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Τρέμε Βρούτση.

Ανώνυμος είπε...

kala lene oi pio panw!!!
giati den ta grafei ola starxidia toy?????e???afou etsi exoume mathei....me skatoules ston ai giwrgi,me skoupidia vouna ,ti psaxnei twra o malakas.na katharisei to vromoniso...ntropi sou manwli...tipota den didaxtikes paidi mou?ante peste naton fate...ormate reeeeeeeeee....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ: 1ΟΝ: ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 2ΟΝ: ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17/1/2011 ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. 3ΟΝ: ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΙΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΓΑΡΕΣ (Α, ΡΕ ΛΙΑΝΕ ΑΘΑΝΑΤΕ) ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ (Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ). ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΩΝ (ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ - ΚΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΟΛΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε παραπάνω σαχλαμάρα βγήκαν στο Δήμο για να λύσουν προβλήματα, όπως είναι και τα σκουπίδια και όχι για να το παίζουν διαμαρτυρόμενοι. Έχει δίκιο ο 23/23:25 οι άλλοι θα τους βρουν τις λύσεις. Σιγά να μην ασχολείται ο υπουργός με κάθε δήμο σε όλη την Ελλάδα. Τότε γιατί ζήτησαν τη ψήφο του κόσμου, για να το παίζουν διαμαρτυρόμενοι; Αυτά τελείωσαν, το έκαναν σαν αντιπολίτευση. Τότε λέγανε ότι φταίει ο Μαράκης. Τώρα θα λένε ότι φταίει ο υπουργός ή οι νόμοι; Πάπαλα τα λόγια και οι καταγγελίες και οι μαγκιές. Οι πράξεις και το αποτέλεσμα θα μετρούν από 1-1-11.

ΦΙΛΩΤΙΤΑΡΟΣ είπε...

Ο ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΟΥ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΦΙΛΟΙ. ΑΠΟ 1/1 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΟΥ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΕΊ ΓΙΑ ΠΟΎΛΗΜΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ