slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εσύ, πόσο μαλάκας είσαι;

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=231945
Έτσι κυβερνάνε κορόιδααααααααααααααααααααα!!!!!!
-Τα παίρνεις από τον συνταξιούχο και τον μισθωτό των 2.000 ευρώ, από τη μια δημιουργώντας του ενοχές ότι είναι προνομιούχος κι από την άλλη ταϊζοντάς τον με το παραμύθι της "δεξιάς", τον ξεβρακώνεις αλλά ο μαλάκας σε ξαναψηφίζει, όχι επειδή σε γουστάρει, αλλά για "να μη βγει η ...

δεξιά",
-του στερείς κατακτήσεις δεκαετιών, αλλά ο μαλάκας σε ξαναψηφίζει επειδή του έχεις...
περάσει με την προπαγάνδα, μέχρι το μεδούλι, ότι αποστολή του στον πλανήτη είναι "να μη βγεί η δεξά",
-τον πεθαίνεις στο δούλεμα, πότε λέγοντάς του ότι "λεφτά υπάρχουν", κάτι καταλαβαίνει ο μαλάκας, αλλά ξαναψηφίζει ΠΑΣΟΚ για "να μη βγει η δεξιά",
-τον αφήνεις άνεργο, τα παίρνει στο κρανίο, γίνεται "αριστερός", ψάχνεται με Συνασπισμούς, Οικολόγους κ.λ.π. αλλά μόλις έρχονται εκλογές, λέει, "εντάξει μωρέ, πολύ μαλάκες αυτοί στο ΠΑΣΟΚ, αλλά θα τους ψηφίσω για τελευταία φορά, για ...να μη βγει η δεξιά".
-Του γαμάς τη ζωή, αλλά ο μαλάκας έχει ένα κόλλημα, μέχρι την τελευταία στροφή της έλικας του DNA του: "να μη βγει η δεξιά".
-Του κατεβάζεις το μισθό από τα 2.500 ευρώ, στα 1.800, ενώ το δάνειό του παραμένει στα 1.000, αλλά το μόνο που τον νοιάζει τον μαλάκα είναι "να μη βγεί η δεξιά".
-Τον φτύνεις κατάμουτρα ανεβάζοντας 3 φορές το ΦΠΑ σε μια χρονιά, αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τον μαλάκα, είναι "να μη βγει η δεξιά".
-Αποκλείεις κάθε δυνατότητα να βρουν δουλειά τα παιδιά του, για τα οποία ξόδεψε εκατομμύρια να τα σπουδάσει, αλλά το μόνο που νοιάζει τον μαλάκα είναι "να μη βγεί η δεξιά".
Αλλά έχεις τη μεγάλη δύναμη της προπαγάνδας μαζί σου, γιατί εσύ δεν είσαι μαλάκας. Έχεις τα κανάλια. Στα οποία χαρίζεις δισεκατομμύρια.
-Κάτι καταλαβαίνει ο μαλάκας, ότι τον δουλεύεις, ότι δεν είσαι καθόλου σοσιαλιστής, αλλά είπαμε: ο μαλάκας είναι αιωνίως εγκλωβισμένος στο τάμα του: "να μη βγει η δεξιά".
-Πάνω κι από την ίδια τη ζωή του, πάνω κι από το μέλλον των παιδιών του, υπάρχει το τάμα: "να μη βγει η δεξιά".
-Κι έτσι τον πηδάς ανενόχλητα και χωρίς σάλιο. Και ο μαλάκας δεν βγάζει άχνα, ...για να μη βγει η δεξιά....
taxalia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για ρωτηστε τον Καπουνη ξερει αυτος ποσο μα......ς ειμαστε