slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο αδερφός του Καραμανλή δεν έκανε ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι, όπως έκανε ο αδερφός του κ. Παπανδρέου..

Ακολουθεί απόσπασμα της σημερινής αποκλειστικής συνέντευξης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στον Κώστα Αλατζά, του τέως γενικού διευθυντή αμυντικών επενδύσεων Ευάγγελου Βασιλάκου.
Ακούστε τι λέει για Ναυπηγεία - Υποβρύχια και γιατί χαρακτηρίζει επιβλαβή τη συμφωνία για τα την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη διευθέτηση του ζητήματος των υποβρυχίων.


Αναφερόμενος στην συμφωνία της κυβέρνησης για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το ανοικτό ζήτημα της διευθέτησης των υποβρυχίων, ο κ. Βασιλάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά που ζήτησαν και πήραν οι Γερμανοί με τη συμφωνία αποτελούσαν αίτημα και επί της δικής μου θητείας. Ωστόσο δεν το αποδέχτηκα (το αίτημα), επειδή θεωρούσα ότι επέφερε προφανή βλάβη στο δημόσιο συμφέρον».
Στο ερώτημα γιατί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχθηκε τις απαιτήσεις των Γερμανών, ο κ. Βασιλάκος υποστήριξε ότι το υπουργείο βρισκόταν ήδη σε δύσκολη διαπραγματευτική θέση, διότι η πώληση των Ναυπηγείων από τους Γερμανούς στους Άραβες ήταν απόφαση της κυβέρνησης, μετά την εμπλοκή του αδερφού του πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου.
Ο κ. Βασιλάκος ανέφερε επι λέξει: "Ο αδερφός του Καραμανλή δεν έκανε ταξίδια στο Αμπου Ντάμπι, όπως έκανε ο αδερφός του κ. Παπανδρέου.."
«Με τη συμφωνία της κυβέρνησης δεχθήκαμε τη ναυπήγηση δύο υποβρυχίων τελευταίου τύπου (214), πληρώνοντας όμως τουλάχιστον 1,3 δισ. ευρώ επιπλέον», κατέληξε ο κ. Βασιλάκος.
http://www.skai.gr/news/politics/article/158310/oi-dieftharmenes-praktikes-sta-exoplistika-sunehizodai-kai-simera-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: