slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο νεοπασόκος δημοτικός σύμβουλος Στάθης Αγγελής κατά των παλαιοπασόκων

Νάξος, 17-11-2010
naxos-news.gr
Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς το νικητή των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010 κύριο Μαργαρίτη και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το Λαό που μας τίμησε σαν «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ» και τη δεύτερη Κυριακή και στάθηκαν ηρωικά κοντά μας και ότι σαν «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ» δε θα τους εγκαταλείψουμε ποτέ και θα αγωνιστούμε για το καλό και την πρόοδο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.
Σαν αυτοδιοικητικός με εμπειρίες, θα ακολουθήσω την ίδια τακτική και στη νέα Δημοτική Αρχή, που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια με τους προηγούμενους Δημάρχους, για το καλό των δημοτών της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Βλέποντας τα αυτοδιοικητικά αποτελέσματα στην υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ, άποψη μου είναι ότι τις δημοτικές εκλογές στις 14ης Νοεμβρίου 2010 στη Νάξο και Μικρών Κυκλάδων, δεν τις έχασε ο κύριος Νίκος Μαράκης όπως λένε κάποιοι «καλοθελητές», αλλά τις έχασε το κακό ΠΑΣΟΚ της Νάξου, μια «βεντέτα» που συνεχίζεται από τις δημοτικές εκλογές του 2006.
Εύχομαι αυτό να μην αποβεί εις βάρος του Ναξιακού Λαού και των Μικρών Κυκλάδων. Επίσης ίσως η «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ» είχε την ατυχία να βγει Περιφερειάρχης από την πρώτη Κυριακή (βλέπε αύξηση της αποχής).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ακολουθήσει την ίδια τακτική ο Αγγελής; Δηλαδή, θα χειροκροτά το δήμαρχο και θα πάιρνει το λόγο, μόνο για να τον συγχαίρει; Γιατί αυτό έκανε με το Μαράκη... Ε ρε λαέ, που , αντί να σπρώχνεις τους δεινόσαυρους στη λήθη, τους κρατάς στα λάθη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΝΑΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο..ΚΟΥΡΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Αγγελή: Επειδή η κοινωνία πρέπει να διαθέτει στο δειγματολόγιό της σε γυάλα και δείγματα "πολιτικού εκφυλισμού" για να διδάσκει τους νέους τι πρέπει να αποφεύγουν μετά τα ναρκωτικά και τα τσιγάρα , φροντίζει απο μόνη της να επιπλέεις.
Γνωρίζοντας το σύνολο των Ναξιωτών την ¨ηρωϊκή" σου διαδρομή με τις κουκιστές εξυπηρετήσεις με ξένα συνεταιριστικά κόλυβα που μετά γίνονται ψηφαλάκια, άφησε στην άκρη τις βαθυστόχαστες πολιτικές σου αναλύσεις που μυρίζουν μούχλα και ναφθαλίνη , παρηγόρησε το ¨καλό ΠΑΣΟΚ¨ και τον ¨Γιαννάκη¨και κοίτα πως θα τα βολέψεις.Γιατί για ¨βόλεμα¨πήγες και δε σου βγήκε.
Επίσης μέχρι να ξεμπερδέψεις ¨Ταχυδρομικά¨τον Άγιο Παύλο τον Ευαγγελιστή απο τον Όσιο ΜΑΥΡΟ τον ημιβουλευτή και να ξελαμπικάρεις απο τη μακροχρόνια πολιτική σου σύγχυση , σε παραπέμπω στο σοφό λαϊκό γλωσσάρι των παροιμιών που πρέπει οπωσδήποτε να αποστηθίσεις και να απαγγέλεις τουλάχιστον τρείς φορές (κατά Άνθιμο) μπροστά στο ¨καλό ΠΑΣΟΚ¨ για να τους πείσεις να σε κρατήσουν μην χάσουν το ¨κελεπούρι¨:
"Όποιος πάει για μαλλί βγαίνει κουρεμένος"
"Οποιος ανακατεύεται με τα πύτουρα των τρώνε οι κόττες"
"Το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται" και μια υπενθύμιση απο τον αριστερό ψάλτη της ενορίας σου: "Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι"

Ανώνυμος είπε...

Έλα Στάθη παραδέξου είσαι σόι του Μητσοτάκη , εγώ πιστεύω πως σε πλήρωσε ο Μαργαρίτης να πας απέναντι για να χει τη θεά τύχη με το μέρος του.

Ανώνυμος είπε...

σταθη για καρεκλα πηγαινες σιγουρη αλλα τωρα εκατσες στο παλουκι καλα ειναι εκει .....ειδες ο φιλος σου και αξιοπρεπεστατος και σταθερος στις αξιες του αργυρης ανεβλαβης τιμηθηκε εσυ ομως τωρα για να ανταπεξελθεις στην αντιπολιτευση μ αυτους που θα εισαι πρεπει να παρεις οπλο να βρεις και γκομενα...δυκολο οποτε παρατα τα