slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων για το εκλογικό αποτέλεσμα

onned logo.jpg

Οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Ν. Κυκλάδων ανέδειξαν πολλούς νέους στα Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια των νησιών μας. Παρά τα πρωτοφανή υψηλά ποσοστά αποχής που σημειώθηκαν σε όλη την Επικράτεια αλλά και τις Κυκλάδες, οι πολίτες έδειξαν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους νέους ανθρώπους, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα ανανέωσης.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέλη της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, που ήταν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκλέχθηκαν και μάλιστα στις πρώτες θέσεις στην Μύκονο, τη Νάξο, τη Σύρο και την Τήνο.

Όμως και στις εκλογές για το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Κωνσταντίνος Κουκάς (γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου και μέλος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων) εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος στο Ν. Κυκλάδων, από το συνδυασμό του Χ. Κόκκινου «Νέα Εποχή για τα νησιά μας».

Σε όλα τα εκλεγμένα μέλη της ΟΝΝΕΔ ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους, καθώς με τις φρέσκες ιδέες και προτάσεις τους θα συμβάλουν καταλυτικά στις τοπικές κοινωνίες.

Επίσης, συγχαίρουμε και όσους «δεν τα κατάφεραν», για τη συμμετοχή τους και την πολύ καλή τους παρουσία. Είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να είναι παρόντες και να δίνουν τις δικές τους μάχες. Άλλωστε, ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο στα νησιά μας παραμένει κοινός.

 

Είναι εμφανές ότι η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά και τα οράματα της όλο και περισσότερο μεγαλώνει. Και αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για μας πυξίδα για το μέλλον.

Σημ. του blog: αγαπητοί φίλοι της ΟΝΝΕΔ, θέλουμε να πιστεύουμε ότι στα συγχαρητήρια και της  ευχές   προς τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που εκλέχθηκαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, και μάλιστα στις πρώτες θέσεις σε  Μύκονο, τη Νάξο, την Τήνο και  Σύρο δεν συμπεριλαμβάνετε  τον γραμματέα ΟΝΝΕΔ Σύρου κύριο Κώστα Γαβίωτη που εκλέχθηκε  με το ΠΑΣΟΚΙΚΟ ψηφοδέλτιο Δεκαβάλα στη Σύρο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: